Intră Drăguș, iese Drăguș!  Atacantul naționalei, primul  moment greu  la Trabzonspor:„Părea deconectat”
Denis Drăguș (sursă foto: imago)

Intră Drăguș, iese Drăguș! Atacantul naționalei, primul moment greu la Trabzonspor:„Părea deconectat”

  • Denis Drăguș a intrat în minutul 46 al derby-ului Trabzonspor-Beșiktaș 1-1 și a fost scos de pe teren de antrenorul Şenol Güneş în minutul 90+6.
  • Antrenorul Şenol Güneş a declarat că atacantul naționalei României „părea deconectat” de la joc.
Pe tot terenul  Marius Marin,  „ștergătorul de parbriz”  al liderului Pisa, a jucat excelent, dar a ieșit accidentat
Citește și
Pe tot terenul Marius Marin, „ștergătorul de parbriz” al liderului Pisa, a jucat excelent, dar a ieșit accidentat
Citește mai mult
Pe tot terenul  Marius Marin, „ștergătorul de parbriz” al liderului Pisa, a jucat excelent, dar a ieșit accidentat

Denis Drăguș a fost criticat de antrenorul Şenol Güneş, după primul său derby în Turcia. Trabzonspor a făcut egal acasă cu rivala Beșiktaș, scor 1-1. Yokuşlu a deschis scorul după 17 minute, iar Gedson Fernandes a egalat cu șase minute înaintea pauzei.

Denis Drăguș, bilă neagră de la antrenor: „Evoluția lui, un eșec”

Denis Drăguș, unul dintre cei mai buni tricolori în dubla cu Kosovo și Lituania, a picat testul la primul său derby din acest sezon în Turcia, Trabzonspor-Beșiktaș, scor 1-1.

Drăguș a început partida din postura de rezervă și a fost trimis în teren în minutul 46, imediat după ce echipele au revenit de la vestiare.

Drăguș nu a tras niciun șut pe poartă, a reușit un dribling din patru, a câștigat un duel și a pierdut mingea de șapte ori, cifre care l-au determinat pe legendarul antrenor Şenol Güneş să îl scoată de pe teren în minutul 90+4.

„Pe Drăguș l-am scos pentru că părea deconectat de la joc. Da, putem privi evoluția ca pe un eșec”, a declarat Senol Guneș pentru cotidianul Kuzeyekspres.com.tr.

Cu Şenol Güneş nu e de glumit

Aflat la al treilea mandat la Trabzonspor, Şenol Güneş este unul dintre cei mai mari antrenori ai Turciei. În vârstă de 72 de ani, Güneş a cucerit cu Trabzon 2 cupe și 2 supercupe cu Trabzonspor, iar cu Beșiktaș a câștigat 2 titluri de campion al Turciei.

Cea mai mare performanță a lui Şenol Güneş a fost la nivel de echipă națională, locul 3 cu Turcia la Campionatul Mondial din 2002 și tot un loc 3 la Cupa Confederațiilor (2003).

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”