Duel cu GOLAZO.ro Elias Charalambous a răspuns acid după 1-1 cu U Cluj: „Poate fac  cinci schimbări  la pauză”
Elias Charalambous, în timpul meciului cu U Cluj

Duel cu GOLAZO.roElias Charalambous a răspuns acid după 1-1 cu U Cluj: „Poate fac cinci schimbări la pauză”

  • Elias Charalambous s-a enervat când a fost întrebat la conferință de cele două înlocuiri de la pauză, la startul în campionat, 1-1 cu U Cluj. 
  • Antrenorul FCSB a replicat: ”Nu pot să vă spun acum dacă vom face schimbări la pauză în fiecare meci”.
  • Charalambous l-a susținut pe Marius Ștefănescu, jucătorul criticat de patronul clubului: „E un băiat care încearcă tot ce are mai bun, în fiecare zi, la antrenamente. Oferă multe echipei, pentru că are calitate”.

Pas greșit al campioanei FCSB încă de la prima partidă, 1-1 în Ghencea cu U Cuj. 

Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, a apărut îngrijorat la conferința de presă. 

„Mai mult ritm, joc mai rapid. Am pierdut unele mingi ușoare”

„Am spus înainte de meci că vrem să începem sezonul cu o victorie. Din păcate, nu am reușit. Știm că putem juca mult mai bine decât am făcut-o, ar fi trebuit să punem mai mult ritm, să evoluăm mai rapid”, a afirmat tehnicianul. 

Am pierdut unele mingi ușoare, lucruri pe care nu le facem de obicei. OK, meciul s-a terminat, nu mai putem schimba nimic acum, trebuie să creștem cât de repede, pentru că urmează dueluri la trei-patru zile. Putem doar să muncim și să îmbunătățim jocul pentru viitor Elias Charalambous, antrenor FCSB

„Nu pot să spun acum dacă vom face schimbări la pauză în fiecare meci”

Cum s-a terminat prima repriză, patronul FCSB a mutat din nou. Dublă modificare: au intrat Miculescu și Edjouma, au ieșit Daniel Popa și Lixandru. 

GOLAZO.ro l-a provocat pe antrenorul cipriot în vârstă de 43 de ani: „De ce două schimbări la pauză?”.

„Pentru că am decis să facem două schimbări. E un joc, avem cinci schimbări, două la pauză, trei în repriza secundă”, a replicat el.

„Va fi ceva obișnuit să schimbați la vestiar, după prima repriză?”, a venit altă întrebare. 

Elias era deja enervat: „Nu știu, nu pot să vă spun de acum. Să așteptăm jocurile, fiecare e diferit, poate vom face cinci schimbări la pauză, nu pot să vă spun acum dacă vom face schimbări la pauză în fiecare meci”. 

„Vom face schimbări dacă va fi nevoie să facem schimbări, asta e tot”

Încă o întrebare: „Ați crezut că echipa va fi mai bună în repriza a doua cu acele schimbări?”. 

„Am răspuns acum, depinde de fiecare meci, vom decide. Nu știu ce vreți să vă spun. Nu pot să vă zic dacă peste două săptămâni vom face schimbări la pauză”.  

A devenit nervos: „Spuneți-mi ce vreți să auziți de la mine! V-am răspuns și continuați să mă întrebați. Vom face schimbări dacă va fi nevoie să facem schimbări, asta e tot. Nu știu dacă am făcut cu trei meciuri înainte asemenea schimbări sau dacă vom mai face în meciul următor Nu știu, vom vedea”.

L-a susținut pe Ștefănescu după ce jucătorul a fost criticat de patron

S-a discutat și despre Marius Ștefănescu. La debutul său în campionat la roș-albaștri, a început mijlocaș dreapta, dar a intrat mult în interior, în zonă centrală, aproape de vârf, pentru a elibera banda la avansările lui Crețu. 

„Lui Ștefănescu îi place să joace în interior, are abilitatea de a juca în interior, are și abilitatea de a juca pe bandă, ca aripă, e un jucător care ne oferă soluții”, clarificat Charalambous. 

Dacă vă amintiți, sezonul trecut, la Sepsi, a jucat lângă vârf, intrând spre interior mereu. Depinde, face ce îi cerem să facă. Urmează instrucțiunile noastre, poate să joace ambele poziții foarte bine Elias Charalambous, antrenor FCSB

„Sunteți mulțumit de Ștefănescu în aceste meciuri?”, a fost întrebat: „În general? Da, sunt mulțumit de el”. 

Când i s-a spus că jucătorul tocmai a fost criticat de patron, Elias a zis: „Știu, dar el e un băiat care încearcă tot ce are mai bun, în fiecare zi, la antrenamente. Ca întreaga echipă, poate azi nu a fost în cea mai bună formă, însă e un jucător care oferă multe lucruri echipei, pentru că are mare calitate”.

„Dacă ar fi avut ceva, Chiricheș nu ar fi fost pe bancă”

S-a referit și la situația lui Vlad Chiricheș, doar rezervă la 1-1 cu U Cluj: „A fost doar pe bancă pentru că avem 23-24 de jucători și trebuie să alegem cine joacă”. 

Antrenorul susține că nu e accidentat: „Dacă ar fi avut ceva, nu ar fi fost pe bancă. Dacă a fost rezervă, înseamnă că era capabil să joace”. 

Vreau să câștigăm campionatul. Dar singurul lucru pe care îl putem face e să o luăm pas cu pas. Așteptările noastre sunt mereu ridicate, suntem un club mare și încercăm să punem cele mai mari așteptări posibile Elias Charalambous, antrenor FCSB
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Diverse
20.09
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Citește mai mult
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Dinamo, la limită  Dacă  Selmani  primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Liga 1
20.09
Dinamo, la limită Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Citește mai mult
Dinamo, la limită  Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Stranieri
20.09
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Citește mai mult
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
20.09
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare