100.000 € CHARTERUL Deplasarea în San Marino, incomodă pentru  FCSB : „Creează dificultăți”
Siyabonga Ngezana/ Foto: Sport Pictures

100.000 € CHARTERULDeplasarea în San Marino, incomodă pentru FCSB: „Creează dificultăți”

  • FCSB va întâlni formația Virtus din San Marino, marți, 9 iulie, în deplasare, în primul tur al preliminariilor din Liga Campionilor, manșa tur.
  • Totuși, cei de la FCSB nu sunt deloc mulțumiți de costul deplasării, care trece de 100.000 de euro.

Staff-ul lui FCSB nu deține prea multe informații despre adversara Virtus, deoarece nu există date detaliate în mediul online, pe site-urile de specialitate.

Cei din San Marino l-au transferat pe veteranul Federico Piovaccari (39 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB, din sezonul 2013/2014.

Obiectiv Mihai Stoica: „Ștefănescu poate contribui la peste  20 de goluri  în noul sezon”
Citește și
ObiectivMihai Stoica: „Ștefănescu poate contribui la peste 20 de goluri în noul sezon”
Citește mai mult
Obiectiv Mihai Stoica: „Ștefănescu poate contribui la peste  20 de goluri în noul sezon”

„Nu ştim absolut nimic despre [Virtus]. Nu ai ce să ştii. Nu există nimic, pe nicio platformă. Ştim că joacă în verde-negru şi, probabil, va juca Piovaccari.

Nu îi găseşti, nu există. Sunt amatori. Mergem cu un avion care face mult până acolo. Asta e situaţia”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Deplasare foarte scumpă

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că deplasarea în San Marino este una semnificativă din punct de vedere financiar.

MM a declarat că delegația FCSB-ului a apelat la un avion ce va parcurge distanța București - Rimini într-un timp mai lung, din cauza costurilor foarte mari ale charterului: peste 100.000 de euro.

  • FCSB va ateriza în localitatea Rimini, din Italia, la doar 18 kilometri distanță de San Marino, acesta fiind cel mai apropiat oraș cu aeroport din zonă.

„Deplasarea creează dificultăţi, pentru că sunt extrem de scumpe charterele.

Charterul cu care mergem de regulă este 111.000 de euro până la Rimini, adică la doi paşi. Vom merge cu un avion care face mai mult până acolo. Asta e situația”, a completat oficialul roș-albaștrilor.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5