Schimbare   Naomi Osaka  a renunțat la Fissette și se antrenează cu Mouratoglou
Mouratoglou, Osaka și Halep / Foto: edit GOLAZO

Schimbare Naomi Osaka a renunțat la Fissette și se antrenează cu Mouratoglou

  • Japoneza Naomi Osaka (26 de ani, 76 WTA) a întrerupt colaborarea cu renumitul antrenor Wim Fissette (44 de ani), iar în acest moment se antrenează alături de un alt antrenor de anvergură, Patrick Mouratoglou (54 de ani)
  • Atât Fissette, cât și Mouratoglou, au antrenat-o pe Simona Halep (33 de ani).

Zvonurile s-au materializat, într-un final. Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou au fost fotografiați împreună, la o ședință de sparring, la Los Angeles, conform „Open Court”.

În urmă cu câteva săptămâni, înaintea turneului de la US Open, existau voci care anunțau despărțirea niponei de antrenorul ei belgian, Wim Fissette, însă ambele părți au negat totul cu vehemență.

Patru turnee de Grand Slam a câștigat Naomi Osaka în carieră: Australian Open (2019, 2021), US Open (2018 și 2020)

Două dintre ele, sub atenta supraveghere a lui Wim Fissette: US Open 2020 și Australian Open 2021.

Naomi Osaka va fi antrenată de Patrick Mouratoglou

Acum, însă, lucrurile nu au mai putut fi ținute departe de ochii lumii. Așadar, Naomi a renunțat la Fissette și a început colaborarea cu celebrul Patrick Mouratoglou.

Iubitorii tenisului din România îl cunosc foarte bine pe francezul Mouratoglou, acesta fiind antrenorul Simonei Halep în momentul declanșării scandalului de dopaj în care a fost implicată sportiva originară din Constanța.

De asemenea, Mouratoglou a mai lucrat și cu alți sportivi fantastici din circuitele WTA și ATP, precum Serena Williams, Grigor Dimitrov sau Holger Rune.

Mouratoglou a colaborat cu Halep în perioada aprilie - octombrie 2022, exact până în momentul suspendării jucătoarei din România.

Suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la 4 ani la doar 9 luni, anunță TAS - Fosta lideră WTA poate reveni pe teren
Citește și
Suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la 4 ani la doar 9 luni, anunță TAS - Fosta lideră WTA poate reveni pe teren
Citește mai mult
Suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la 4 ani la doar 9 luni, anunță TAS - Fosta lideră WTA poate reveni pe teren

După acel moment, Mouratoglou a colaborat cu danezul Holger Rune, însă lucrurile nu au mers foarte bine între cei doi.

Jurnaliștii de la „Tennis Update” s-au amuzat pe seama colaborării dintre Osaka și Mouratoglou, implicându-l în poveste, indirect, și pe Rune.

„O combinaţie interesantă, Osaka avea clar nevoie de o schimbare. Este de asemenea o veste bună pentru Rune, care nu poate să mai apeleze la Mouratoglou pentru a 6-a oară în ultimele 12 luni”, au notat aceștia.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5