Vrea reziliere  FCSB nu-l mai dorește pe  Chiricheş , dar l-ar putea păstra în staff
Vlad Chiricheș. Foto: Sportpictures

Vrea reziliere FCSB nu-l mai dorește pe Chiricheş, dar l-ar putea păstra în staff

  • Gigi Becali intenționează să-i rezilieze contractul lui Vlad Chiricheș (34 de ani), dar dorește să-l păstreze în staff-ul FCSB.
  • Chiricheș a mai fost criticat de-a lungul sezonului pentru evoluțiile sale și gafele în meciurile importante
„Dureros”  Thomas Darazs și Valon Berisha, despre meciul cu FCSB: „Am fost  echipa mai bună  în ambele jocuri”
Citește și
„Dureros” Thomas Darazs și Valon Berisha, despre meciul cu FCSB: „Am fost echipa mai bună în ambele jocuri”
Citește mai mult
„Dureros” Thomas Darazs și Valon Berisha, despre meciul cu FCSB: „Am fost  echipa mai bună în ambele jocuri”

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că a discutat cu Mihai Stoica, managerul „roș-albaștrilor” despre soluționarea situației lui Vlad Chiricheș.

Becali vrea să îi ofere jucătorului banii necesari pentru a-i rezilia contractul.

Finanțatorul a subliniat că, deși nu își dorește ca fundașul să continue ca jucător, ar vrea să păstreze colaborarea cu Chiricheș în cadrul staff-ului.

Chiricheș, în centrul nemulțumirilor la FCSB

Vlad Chiricheș nu a fost titular în meciul cu LASK, dar a intrat pe teren pentru aproximativ 20 de minute la finalul jocului.

În această perioadă, el a fost aproape să pună capăt definitiv șanselor de calificare ale echipei, dar FCSB a scăpat și a reușit să îi învingă pe austrieci cu 1-0.

Au avut ei ocazii? Ăla a fost cadoul lui Chiricheș. Asta ne mai trebuia, să dea gol”, a spus Becali la Digi Sport, după meciul din play-off-ul Europa League.

Vlad Chiricheș a ajuns în centrul nemulțumirilor la FCSB, după evoluția sa dezamăgitoare din meciul pierdut cu 0-2 împotriva celor de la Hermannstadt, la Sibiu. 

Când îl văd pe Chiricheș că intră îmi e foarte frică. Cu el pe teren nu mai pot să stau liniștit Gigi Becali la Prima Sport, după partida cu Hermannstadt

Chiricheș, gafe majore în campionat

Fundașul a greșit și în etapa a 3-a cu Oțelul, scor 0-2. Fundașul care în 2015 avea o cotă de 11 milioane de euro a ratat o preluare la primul gol reușit de Cisotti. Greșeala l-a scos din minți pe finanțatorul Gigi Becali.

Greșești o dată, de două ori, de cinci ori. O fi el Chiricheș, îi mulțumim, dar dacă tot dai pase la adversar, nu se poate așa. El e jucător valoros, dar e prea lejer și dă pase la adversar. Meciul ăsta el l-a pierdut. Au mai fost vreo trei pase pe care le-a dat la adversar și el tot timpul îi certa pe ceilalți. De unde să știe, mă, ce e în mintea ta? Gigi Becali, 26.07.2024, DigiSport

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”