Chiricheș va fi out!   FCSB  nu-l va folosi  în returul cu LASK Linz și vrea să-l scoată de pe listele de Europa și Liga 1  +14 foto
Vlad Chiricheș, 34 de ani, a gafat și la Sibiu

Chiricheș va fi out! FCSB nu-l va folosi în returul cu LASK Linz și vrea să-l scoată de pe listele de Europa și Liga 1

  • Vlad Chiricheș, 34 de ani, a gafat și la Sibiu, duminică seara, după ce comisese erori majore și în prima parte a sezonului
  • Chiar dacă joi, la returul cu LASK Linz, Dawa e suspendat și Haruț nu e eligibil, Chiricheș nu va fi folosit
  • Staff-ul tehnic îi va cere permisiunea lui Gigi Becali pentru a-l scoate pe Chiricheș chiar și de pe lista pentru Europa

Vlad Chiricheș a umplut paharul nemulțumirilor la FCSB. Prestația lui de la Sibiu, unde campioana a pierdut duminică seară, 0-2 cu Hermannstadt, i-a determina inclusiv pe cei din staff-ul tehnic să-și piardă încrederea că Vlad mai poate fi o soluție utilă.

„Doar” 500.000 Debeljuh,  cale liberă spre Rapid  »  Hadnagy pentru GOLAZO.ro: „Au luat 5 milioane pe Rrahmani, prețul nu e o problemă”
Citește și
„Doar” 500.000Debeljuh, cale liberă spre Rapid » Hadnagy pentru GOLAZO.ro: „Au luat 5 milioane pe Rrahmani, prețul nu e o problemă”
Citește mai mult
„Doar” 500.000 Debeljuh, cale liberă spre Rapid »  Hadnagy pentru GOLAZO.ro: „Au luat 5 milioane pe Rrahmani, prețul nu e o problemă”

Gigi Becali oricum nu-l mai vedea ca variantă, iar după meciul tur cu LASK Linz anunțase că la nivelul stoperilor nu vrea să mai existe schimbări, tocmai pentru a nu i se dea posibilitatea lui Chiricheș să evolueze.

Acest lucru s-a petrecut și la Sibiu. Chiricheș a fost lăsat pe bancă, însă la pauză, antrenorii l-au scos pe Ngezana, pentru a-l odihni în vederea returului din Europa League. A intrat Chiricheș, echipa a încasat două goluri, iar el a comis din nou gafe. 

Ngezana - Lixandru, la meciul retur cu Linz

Pentru meciul de joi cu LASK Linz, FCSB nu se va putea baza pe Dawa, care e suspendat. Nici Haruț nu are drept de joc, el nefiind pe lista de Europa.

Singurul stoper din lot disponibil, care să joace alături de Ngezana, e Chiricheș, însă nici măcar staff-ul tehnic nu mai dorește acest lucru acum.

Aproape sigur, titular va fi Lixandru, cel care și la Sibiu a evoluat bine, dar ca mijlocaș central. El a mai fost folosit însă ca fundaș central.

Când îl văd pe Chiricheș că intră îmi e foarte frică. Cu el pe teren nu mai pot să stau liniștit Gigi Becali la Prima Sport, duminică seara

CUM AR PUTEA ARĂTA FCSB LA RETURUL CU LASK LINZ

Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Șut, Baba Alhassan - Miculescu, Olaru, Oct. Popescu - Fl. Tănase

Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu
Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu

Galerie foto (14 imagini)

Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu Hermannstadt - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu
+14 Fotografii
labels.photo-gallery

Va fi scos de pe ambele liste: Europa și campionat?

Chiricheș, care în noiembrie va împlini 35 de ani, e chiar într-un pericol și mai mare.

Să fie scos definitiv din lotul pentru Europa, dar și pentru campionat. Indiferent de rezultatul din returul cu LASK Linz, FCSB va fi pe tabloul unei competiții europene: fie Europa League, fie Conference.

Va putea reface lista cu jucători după meciul de joi, iar dorința celor de la echipă e ca Vlad Chiricheș să fie scos în decor.

La fel și în campionat, ceea ce ar însemna că el n-ar mai avea drept de joc în cele două întreceri. Se așteaptă și OK-ul lui Gigi Becali pentru acest lucru.

Măsura ar însemna și un semn dat lui Chiricheș că FCSB își dorește să renunțe definitiv la colaborarea cu el.

Ținând cont că echipa va fi angrenată, cel puțin până în decembrie pe 3 fronturi, campionat, Cupa României și Europa, e posibil să se ajungă și la varianta ca Vlad să fie eliminat doar de pe una dintre cele două liste: internă și externă.

N-a fost plătit cât a fost accidentat

El a fost adus în vara anului trecut, iar după ce s-a accidentat grav și a fost nevoit să stea mai multe luni pe margine, chiar Chiricheș a fost cel care a propus să nu fie plătit în acea perioadă.

A absentat între august 2023 și martie 2024. A revenit în play-off-ul ediției trecute, în care a avut evoluții bune și chiar spera să facă parte din lotul României la Euro, însă a suferit o fractură la mână și a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală, care l-a scos din calcule. 

40.000 de euro net pe lună
e salariul lui Chiricheș, e cel mai bine plătit fotbalist din lotul actual de la FCSB, dublu față de căpitanul Darius Olaru

În actualul sezon, Chiricheș a evoluat în 5 dintre cele 14 meciuri oficiale disputate de FCSB.

Anul trecut, procentual a avut și mai puține apariții: doar 13 jocuri din 47 ale echipei în campionat, cupele europene și Cupa României.

Ultima oră    FCSB  scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
Europa League
14:58
Ultima oră FCSB scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
Citește mai mult
Ultima oră  FCSB scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
UN MILION DE EURO  Ofertă pentru rapidistul Claudiu Petrila: „Sunt negocieri”
Liga 1
13:59
UN MILION DE EURO Ofertă pentru rapidistul Claudiu Petrila: „Sunt negocieri”
Citește mai mult
UN MILION DE EURO  Ofertă pentru rapidistul Claudiu Petrila: „Sunt negocieri”
Adrian Mazilu    Brighton  a decis unde va juca fotbalistul român în acest sezon
Stranieri
13:00
Adrian Mazilu Brighton a decis unde va juca fotbalistul român în acest sezon
Citește mai mult
Adrian Mazilu  Brighton a decis unde va juca fotbalistul român în acest sezon
Nu se mai numește „Michael Klein”   Corvinul  schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”
Liga 2
13:38
Nu se mai numește „Michael Klein” Corvinul schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”
Citește mai mult
Nu se mai numește „Michael Klein”  Corvinul schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”