„OK momentan”  Jucătorii Petrolului spun că  problemele financiare  au fost rezolvate: „Important e să nu fii mințit” +11 foto
Marian Huja, Petrolul Ploiești. Foto: Sport Pictures

„OK momentan” Jucătorii Petrolului spun că problemele financiare au fost rezolvate: „Important e să nu fii mințit”

  • Petrolul Ploiești s-a confruntat cu probleme financiare majore în această vară, iar jucătorii au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor salariale.
  • După remiza cu Universitatea Craiova, scor 0-0, Marian Huja (24 ani), Gicu Grozav (33 ani) și Alexandru Mateiu (34 ani) au afirmat că și-au primit salariile și vor încasa chiar și o primă.

Petrolul și-a revenit după rezultatele negative din primele meciuri ale sezonului (0-0 cu Gloria Buzău și 1-4 cu Dinamo) și pare capabilă să se lupte de la egal la egal cu echipele cu pretenții din Liga 1.

FĂRĂ ȘUT PE POARTĂ  Craiova și Petrolul , remiză fără goluri pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au ratat șansa de a fi lideri
Citește și
FĂRĂ ȘUT PE POARTĂCraiova și Petrolul, remiză fără goluri pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au ratat șansa de a fi lideri
Citește mai mult
FĂRĂ ȘUT PE POARTĂ Craiova și Petrolul , remiză fără goluri pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au ratat șansa de a fi lideri

CRAIOVA-PETROLUL. Marian Huja: „Important e să nu fii mințit”

Fundașul Marian Huja a afirmat că cel mai important pentru el este „să nu fie mințit”.

„S-a anunțat o primă de egal, nu mare, normală. Dacă lumea îți promite chestii și nu se ține de cuvânt, nu te simți bine. Dar când se țin de cuvânt, ne simțim altfel, e altă energie în vestiar.

Nu zic că toți suntem la fel, unii joacă pentru bani, alții au familii, fiecare are altă motivație, dar e foarte important pentru mine să nu fiu mințit.

Cam devreme să fim candidați la retrogradare, au trecut doar 4 etape. Nu am făcut nimic special (pentru a-și reveni - n.r.). Am pierdut 1-4, ce poate fi mai rău de atât? Și cu o rivală (cu Dinamo - n.r.). Nu există sentiment mai rău. Ne-am mobilizat și trecem peste”, a declarat Marian Huja la Prima Sport.

Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial
Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial

Galerie foto (11 imagini)

Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești FOTO: facebook.com/UCVOficial
+11 Fotografii
labels.photo-gallery

Gicu Grozav: „Lucrurile încep să se așeze”

Despre această situație a vorbit și Gicu Grozav, care a afirmat că lucrurile stau din ce în ce mai bine.

„Am avut câteva șuturi, puteam să câștigăm toate cele trei puncte, dar suntem mulțumiți și e bine că nu am pierdut după o victorie.

Spre bucuria noastră lucrurile încep să se așeze ușor-ușor, ne bucurăm. Sper să ne revenim și noi în teren, să adunăm punct cu punct și să fim sus în campionat.

Mereu e presiune la Petrolul. O echipă de tradiție, aniversarea a 100 de ani de la înființarea clubului. Au trecut câteva etape, ne așteaptă un campionat lung, meciuri grele, trebuie să acumulăm cât mai multe puncte”, a afirmat Gicu Grozav.

Alexandru Mateiu: „Totul e perfect, ca la Craiova”

Transferat de Petrolul chiar de la Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu a afirmat că e „la zi” cu banii și că „totul este bine” la clubul prahovean.

„Emoții mari, alt sentiment, trebuie să mă obișnuiesc. Nu prea am auzit aplauzele, am avut emoții. Ne-am făcut datoria, mergem mai departe.

Momentan chiar este ok, eu sunt la zi, am primit salariul, prima cu Rapid, totul e perfect, ca la Craiova, ca să zic așa. Totul e bine deocamdată.

Am zis că poate a fost o întâmplare meciul cu Dinamo și așa a fost. Avem jucători noi, o să stăm din ce în ce mai bine fizic, cred eu”, a spus și Mateiu.

  • Petrolul a acumulat 5 puncte și se află pe locul 7 după 4 etape.
  • „Lupii galbeni” vor juca în runda următoare cu Universitatea Cluj. Meciul de pe 12 iunie, de la ora 19:00, va avea loc pe stadionul „Ilie Oană”.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5