UPDATE  Replică după ce  Ianis Hagi  s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!” 
Ianis Hagi/Foto:Imago

UPDATE Replică după ce Ianis Hagi s-a delimitat de el: „Niciodată nu am pretins asta!”

  • Ianis Hagi (25 de ani) a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la declarațiile date în ultimul timp de agentul FIFA Ioan Becali (72 de ani).

18:08 Replica lui Giovanni Becali

Agentul Giovanni Becali a comentat postarea lui Ianis Hagi, care se delimita de declarațiile sale.

„Doamne ferește! Eu am vorbit doar spre binele lui. Niciodată nu am pretins că sunt impresarul lui. Mereu i-am luat apărarea și atât, nimic mai mult”, a spus Giovanni Becali, conform iamsport.ro.

„Briliantul” de la Priștina  Adrian Mutu și-a ales MVP-ul:  „Mihăilă, omul meciului”
Citește și
„Briliantul” de la Priștina Adrian Mutu și-a ales MVP-ul: „Mihăilă, omul meciului”
Citește mai mult
„Briliantul” de la Priștina  Adrian Mutu și-a ales MVP-ul: „Mihăilă, omul meciului”

Deși trece printr-o situație dificilă la Rangers, Hagi Jr a fost convocat de Mircea Lucescu pentru cele două meciuri ale echipei naționale, cu Kosovo și Lituania.

Ianis a intrat în locul lui Valentin Mihăilă, în minutul 83 al duelului cu Kosovo, încheiat 3-0 pentru România.

Ianis Hagi: „Giovanni Becali nu este impresarul meu“, nu vorbește pentru mine”

La nici 24 de ore după meciul cu Kosovo, Ianis Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a vrut să clarifice firma de impresariere cu care este sub contract, în urma declarațiilor date de Ioan Becali în ultimul timp, despre viitorul său.

„Cu tot respectul pentru presă și pentru a clarifica, vă rog nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale impresarului meu sau ar fi declarațiile mele.

Nu este impresarul meu, sunt sub contract cu agenția Actalent de mai bine de 4 ani și ei sunt singurii care mă reprezintă și care vorbesc în numele meu”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe InstaStory.

Mesajul lui Ianis Hagi. FOTO: Instagram @Ianis Hagi Mesajul lui Ianis Hagi. FOTO: Instagram @Ianis Hagi
Mesajul lui Ianis Hagi. FOTO: Instagram @Ianis Hagi

Ioan Becali: „ În iarnă vor există alte oferte!”

Agentul FIFA Ioan Becali a vorbit chiar în urmă cu câteva zile despre situația lui Hagi Jr. și fiind convins că în iarnă vor mai exista oferte pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani.

„Lui Ianis i se întâmplă un lucru pe care îl contestă și suporterii. Dacă ne uităm la rezultatele pe care le-a avut până acum, Rangers a făcut un meci egal și Celtic s-a dus la două puncte, i-au bătut cu 3-0 și în meciul direct și sunt la 5 puncte, deci situația primului loc e cam rezolvată în Scoția.

Nu e ca în Anglia, unde poți să revii cum a revenit Manchester City de la 5-6 puncte de Arsenal și a terminat pe locul 1. În Scoția sunt două echipe mari și late care joacă pentru primele două locuri. Și se pare că Rangers e destinată să rămână pe locul doi.

Ăsta e un avantaj pentru Ianis pentru a putea, mai ales cu ajutorul suporterilor, care sunt nemulțumiți de acest Clement, să poată să revină să joace și chiar să fie titular la Rangers.

Ar fi păcat să nu joace măcar până în iarnă, chiar titular, după care, după modul cum va juca, probabil din iarnă vor exista alte oferte. N-am auzit de nicio ofertă pentru Ianis din Grecia”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

2.000.000 de euro
este cota lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”