„Nu a cerut niciodată să plece ”  Presa din Scoția face  dezvăluiri  despre situația lui Ianis Hagi
Ianis Hagi/Foto:Imago

„Nu a cerut niciodată să plece ” Presa din Scoția face dezvăluiri despre situația lui Ianis Hagi

  • Jurnaliștii scoțieni vin cu informații noi despre situația lui Ianis Hagi (25 de ani) de la Rangers.
  • Revenit în această vară pe Ibrox, internaționalul român a fost trimis de către antrenorul Philippe Clement să se antreneze cu echipa secundă.

Continuă perioada agitată pentru internaționalul român Ianis Hagi (25 de ani), „exilat” la echipa a doua a celor de la Rangers.

Hagi Jr face spectacol la echipa secundă, însă nu are de gând să rămână prea mult timp la acel nivel.

Clubul l-a anunțat, recent, că nu mai are nevoie de serviciile sale și că este liber să-și găsească un nou angajament. Cu toate acestea, pentru moment, nu există o ofertă concretă pentru el.

Informații contradictorii: Ianis Hagi vrea să rămână la Rangers

Jurnaliști scoțieni au transmis însă că nu s-a pus o secundă problema ca Ianis Hagi să-și dorească să plece de la Rangers, din contră, acesta chiar vrea să-și continue aventura pe Ibrox.

Jucătorul nu a cerut niciodată să plece de pe Ibrox, vrea să reprezinte clubul în continuare.

Românul a fost lăsat în afara lotului pentru Liga Campionilor și joacă la echipa secundă, unde își face treaba cu profesionalism.

Sursele noastre indică faptul că Ianis Hagi n-a cerut niciodată să plece de la Rangers”, scrie site-ul footballscotland.co.uk.

2.000.000 de euro
este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

Suporterii îl vor pe Ianis la prima echipă

Mai mulți suporteri ai lui Rangers și-au exprimat recent nemulțumirea cu privire la decizia lui Philippe Clement de a-l trimite pe Hagi Jr. la echipa secundă.

„Decizia de a-l lăsa pe Ianis Hagi să putrezească la formația secundă e una dintre cele mai proaste din această vară. Ar îmbunătăți instant prima echipă dacă ar fi în lot” sau „De departe o variante mai bună decât Wright, Matondo și McAusland. 100% nu ar trebui să iasă din prima echipă”, au fost doar două dintre reacțiile fanilor, au notat cei de la Football Scotland.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”