Lupescu la UEFA   Ionuț Lupescu  a condus Conferința antrenorilor și directorilor tehnici din Europa
Luis de la Fuente și Ionuț Lupescu. Foto: Facebook CS Dinamo

Lupescu la UEFA Ionuț Lupescu a condus Conferința antrenorilor și directorilor tehnici din Europa

  • Ionuț Lupescu (55 de ani) a coordonat cea de-a 14-a Conferință UEFA dedicată antrenorilor și directorilor tehnici din Europa.
  • Lupescu i-a înmânat și un trofeu selecționerului spaniol Luis de la Fuente, câștigător al Campionatului European 2024
Cresc premiile din Champions League  Mai multe meciuri,  mai mulți bani : cât valorează victoria și egalul + suma pe care o primește câștigătoarea
Citește și
Cresc premiile din Champions League Mai multe meciuri, mai mulți bani: cât valorează victoria și egalul + suma pe care o primește câștigătoarea
Citește mai mult
Cresc premiile din Champions League  Mai multe meciuri, mai mulți bani : cât valorează victoria și egalul + suma pe care o primește câștigătoarea

Președintele de onoare al CS Dinamo, Ionuț Lupescu, a participat astăzi, 17 septembrie, la cea de-a 14-a Conferință UEFA dedicată antrenorilor echipelor naționale și directorilor tehnici din Europa, conform CS Dinamo.

Fostul internaţional a avut privilegiul de a coordona întreaga conferință.

De asemenea, Lupescu i-a înmânat un trofeu selecționerului Luis de la Fuente, recent câștigător al Campionatului European 2024 cu naționala Spaniei.

FOTBAL. Ionuț Lupescu a coordonat conferința antrenorilor și directorilor tehnici din Europa Președintele de onoare al...

Posted by CS Dinamo Bucuresti on Tuesday, September 17, 2024

Ce a făcut Ionuţ Lupescu la conferința antrenorilor şi directorilor tehnici

Conferința organizată la Berlin a avut ca scop prezentarea celor mai recente tendințe tactice în fotbalul european, bazându-se pe analiza detaliată a Campionatului European din Germania din acest an.

Concluziile au fost formulate de cei 12 observatori tehnici UEFA care au fost prezenți la EURO 2024, printre care s-a numărat și Ionuț Lupescu.

Fostul jucător al lui Dinamo a fost observator tehnic la EURO 2024, alături de Fabio Capello, Michael O'Neill, David Moyes, Aljosa Asanovic, Rafael Benítez, Avram Grant, Packie Bonner, Frank de Boer, Ole Gunnar Solskjær, Aitor Karanka și Jean-Francois Domergue. 

Realizările lui Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu este un fost fotbalist român de renume. Supranumit „Kaiserul”, Lupescu a debutat în Divizia A la 17 ani, alături de Dinamo.

Acesta a jucat pentru echipe de prestigiu precum Bayer Leverkusen și Borussia Monchengladbach, iar o bună parte din carieră și-a petrecut-o la Dinamo.

După retragerea din cariera de jucător, Lupescu a încercat antrenoratul la FCM Bacău și FC Brașov.

„Kaiserul” a ocupat apoi funcția de director general al Federației Române de Fotbal (FRF) din 2005 și a fost șef al Comisiei Tehnice UEFA între 2012 și 2018.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă