United - Liverpool Adversara FCSB, umilită pe  Old Trafford
Manchester United- Liverpool/Foto:Imago

United - LiverpoolAdversara FCSB, umilită pe Old Trafford

  • Liverpool a învins-o clar pe Manchester United, scor 3-0, chiar pe Old Traford, în derby-ul rundei #3 din Premier League.

După trei meciuri fără victorie pe Old Traford, Liverpool a început partida în forță, iar Trent Alexander-Arnold a trimis mingea în poarta lui Onana, în minutul 7, însă golul a fost anulat, după ce sistemul VAR a detectat un ofsaid la Mohamed Salah în construcția fazei.

Manchester United - Liverpool. Mohamed Salah, one man show

După o primă jumătate echilibrată de partidă, „cormoranii” au profitat de două erori majore făcute de Casemiro și au reușit să marcheze două goluri într-un interval de doar 7 minute. Două faze trase la indigo: centrare Salah, finalizare Luis Diaz.

Imediat după pauză, Zirkzee a fost aproape de gol, dar tot echipa antrenată de Arne Slot a fost cea care a marcat.

Salah și-a încununat evoluția excelentă de pe Old Traford, în minutul 56, când a marcat golul de 3-0, cu un șut superb din prima care l-a lăsat fără replică pe Onana.

Lisandro Martinez a încercat să înscrie un gol spectaculos din „foarfecă” pentru a mai spăla din evoluția ștearsă a „diavolilor”, însă a trimis mingea pe lângă poartă.

După această partidă, Liverpool a urcat pe locul al 2-lea, cu 9 puncte, la egalitate cu liderul Manchester City, în timp ce Manchester United este pe 14, cu 3 puncte.

Final de meci pe Old Traford! Liverpool se impune clar și urcă pe locul 2 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester City, 9.

Min.89- Darwin Nunez, reia pe lângă poartă dintr-o poziție excelentă.

Min.73- Lisandro Martinez reia acrobatic după o centrare a lui Diallo, însă mingea se scurge pe lângă poarta lui Alisson.

Min.56- GOOOL Liverpool, 0-3! Salah marchează cu un șut din prima, din interiorul careului.

Min.52- Zirkzee șutează din interiorul careului, dar Alisson are o nouă intervenție.

Min.46- Începe repriza secundă! Pedepsit pentru erorile din prima repriză, Casemiro este înlocuit cu Collyer.

Min.45+5- Pauză pe Old Traford!

Min.42- GOOOL Liverpool, 0-2! Moment de deja vu pentru United. Luis Diaz îi fură mingea lui Casemiro, pasează în stânga la Salah, egipteanul centrează cu exteriorul, iar Diaz finalizează cu un șut la firul ierbii fără șanse pentru Onana.

Min.40- Mazraoui șutează la firul ierbii din interioul careului, Alisson vede mingea târziu, dar reușește să intercvină la timp.

Min.35- GOOL Liverpool, 0-1! Casemiro greșete o pasă la mijlocul terenului, Gakpo recuperează, pasează la Salah, egipteanul centrează în fața porții, iar Luis Diaz marchează cu o lovitură de cap, în poarta goală.

Min.30- Jumătate de oră trecută pe Old Traford fără ocazii mari la ambele porți.

Min.7- Liverpool marchează prin Trent Alexander-Arnold, dar golul fundașului dreapta nu va conta, deoarece în construcția fazei sistemul VAR a detectat o poziție de offside la Mohamed Salah

Min.1 - A început partida!

Manchester United - Liverpool 0-3, live

  • A marcat: Diaz ('35,'42), Salah ('56)

Manchester United- Liverpool, echipele de start

  • Manchester United: Onana - Mazraoui, De Ligt, Li. Martinez, Dalot - Casemiro, Mainoo - Garnacho, B. Fernandes (cpt.), Rashford - Zirkzee
    Rezerve: Heaton, Bayindir - Antony, Collyer, Diallo, Eriksen, Evans, Maguire, Wheatley
    Antrenor: Erik ten Hag
  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk (cpt.), Robertson - Gravenberch, Mac Allister - Salah, Szoboszlai, L. Diaz - Jota
    Rezerve: Kelleher - Bradley, Elliott, Endo, Gakpo, J. Gomez, Nunez, Quansah, Tsimikas
    Antrenor: Arne Slot

Derby-ul dintre Manchester United și Liverpool este capul de afiș al rundei cu numărul 3 din Premier League. „Cormoranii” s-au văzut învinși în ultimele două dintre cele trei confruntări directe de pe Old Traford (1-2, 3-4), în timp ce ultima întâlnire s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Înaintea acestui meci, United are 4 puncte, în timp ce Liverpool vine după două victorii cu același scor, 2-0, împotriva celor de la Ipswich, respectiv Brandford.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”