Susținere Nadia Comăneci a fost alături de gimnastele României în finala pe echipe: „Sunt  antrenorul lor de suflet ”
Nadia Comăneci a urmărit finala pe echipe alături de Serena Williams și Anne Hidalgo, primarul Parisului Foto: Imago

SusținereNadia Comăneci a fost alături de gimnastele României în finala pe echipe: „Sunt antrenorul lor de suflet

  • Multipla campioană olimpică Nadia Comăneci le-a încurajat din tribune pe fetele lotului României
  • România a terminat concursul pe echipe pe locul 7
  • A fost prima calificare în finală pentru România după 12 ani de pauză

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a urmărit din tribune finala pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice și a declarat că a fost antrenorul lor de suflet, încurajându-le pe sportivele care au calificat România în turneul pentru medalii, după o pauză de 12 ani.

Nadia Comăneci, alături de gimnastele României la Jocurile Olimpice

Da, eu am fost aproape de ele. Nu sunt antrenor, sunt antrenorul lor de suflet și de inimă. Au niște antrenori care sunt alături de ele și le ajută să navigheze și antrenorii care au contribuit la această echipă, care se uită de acasă la televizor. Deci este un grup mare de antrenori care au contribuit la această echipă”, a spus fosta gimnastă, pentru Antena 3.

8 medalii
are Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice, cinci de aur, trei de argint și una de bronz.

Nadia Comăneci a afirmat că rezultatul obținut de echipa României reprezintă o performanță care dă încredere pentru viitor.

„Am văzut de aproape această performanță și după competiție am fost să le îmbrățișez, pentru că au făcut istorie calificându-se la în această finală și, în același timp, au concurat impecabil, cu o mică greșeală la paralele. Dacă stăm și ne uităm, totuși fetele au avut dificultate, au avut execuție și au arătat foarte bine și sigure pe ele la concurs și ieri m-am bucurat”, a completat „zeița de la Montreal”.

Nadia: „Erau așa fericite că s-au calificat în finală”

Ea a dorit să le felicite pe toate sportivele pentru modul în care s-au prezentat în concursul pe echipe.

„Nu vreau să las pe nimeni în spate, pentru că toate au ajutat această echipă să facă istorie. Erau așa de fericite că au făcut finală de nu vă puteți imagina, pentru că sunt ore de muncă și ani de muncă. Știu ce înseamnă și, când ești pe acest covor la olimpiadă, sunt anumite emoții care sunt greu de stăpânit”, a explicat Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a spus și la ce am putea să ne așteptăm de la gimnastele românce în finala probei de individual compus de la Jocurile Olimpice 2024.

Este un lucru mare să te califici la individual compus în primii 24. Stăm și ne gândim, sunt cele mai bune gimnaste din lume, de pe planetă, primele 24. Faptul că ele s-au calificat este fabulos. Sper să aibă o competiție bună la nivelul pe care ele au antrenat aceste aceste exerciții și să ne bucurăm de execuția lor. La finala pe aparate avem, bineînțeles, bârnă și sol și vom vedea ce se întâmplă. Calificarea este una, iar toată lumea începe de la zero. Nadia Comăneci, cvintuplă campioană olimpică
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”