„Să aibă răbdare”  Neil Lennon clarifică situația lui  Săpunaru  + Fotbalistul dorit de Rapid
Neil Lennon. Foto: Sport Pictures

„Să aibă răbdare” Neil Lennon clarifică situația lui Săpunaru + Fotbalistul dorit de Rapid

  • Neil Lennon (53 de ani), antrenorul echipei Rapid București, a clarificat situația lui Cristian Săpunaru (40 de ani), fotbalist care nu a jucat în acest sezon.
  • Tehnicianul a vorbit despre interesul „giuleștenilor” pentru Alexandru Pașcanu (25 de ani), dar și despre accidentarea lui Albion Rrahmani (24 de ani).
  • PETROLUL-RAPID, meci din etapa a treia a Ligii 1, va avea loc luni, de la ora 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Săpunaru a rămas pe bancă la ambele meciuri disputate de Rapid în acest sezon de Liga 1, 1-1 cu UTA Arad și 2-2 cu CFR Cluj.

Cristian Săpunaru va juca pentru Rapid în acest sezon, spune antrenorul Neil Lennon

Daniel Pancu a lăsat să se înțeleagă că Săpunaru este prea bătrân pentru a mai ajuta Rapidul ca jucător, dar Lennon a afirmat că fundașul va mai juca în acest sezon.

„Nu, cu siguranță nu este forțat să se retragă! Nu! Săpunaru este un profesionist, este într-o stare fizică foarte bună. Am discutat cu Cristi înaintea meciului cu CFR, vineri, înțelege care este situația.

Trebuie doar să aibă răbdare. Cu siguranță își va aduce contribuția în multe meciuri din acest sezon, indiferent că va fi titular sau va intra pe parcurs.

Săpunaru a jucat aici și în amicalul de miercuri. A jucat 70 de minute și s-a descurcat destul de bine. E important că a avut minute. Sunt șanse să-l vedem și luni, dar nu vă voi spune echipa”, a declarat Lennon, la conferința de presă.

Pașcanu, ținta Rapidului. Rrahmani, în lot pentru meciul cu Petrolul

Lennon a confirmat interesul Rapidului pentru Alexandru Pașcanu, despre care a scris și GOLAZO.ro.

Ponferradina, clubul de care aparține fundașul în acest moment, ar fi refuzat o primă ofertă a „giuleștenilor”.

„Pașcanu este un jucător ne interesăm de mult timp, însă nu este nimic confirmat încă. Clubul este în contact cu el de mai mult timp. Sper să avem parte de o concluzie în următoarele săptămâni”, a mai spus Lennon.

Tehnicianul nord-irlandez a dezvăluit că Albion Rrahmani s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul cu CFR Cluj: „Este bine, s-a antrenat joi, deci va în lot pentru partida de mâine”.

Neil Lennon, despre Petrolul-Rapid: „O victorie ar fi importantă, dar știm că va fi dificil”

Rapid va întâlni o echipă rănită a Petrolului, care a remizat cu Gloria Buzău și a fost surclasată de Dinamo.

„Giuleștenii” vor încerca să obțină prima victorie din acest sezon, luni, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

„Știu că există o rivalitate între echipe. Vrem să câștigăm partida, dar știm că va fi dificil. I-am urmărit în partida cu Dinamo, au avut unele momente bune, însă au pierdut.

Vom încerca să profităm de orice oportunitate. Am jucat bine în primele două etape, iar echipa dă semne de îmbunătățire deja.

Am aflat și eu povestea titlului din 1967, când fanii Rapidului nu au mai putut pleca din Ploiești și au mers pe jos până la București. O victorie ar fi foarte importantă pentru mine”, a spus Lennon, sâmbătă, despre meciul cu Petrolul.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !