Șumudică la Comisie?   Antrenorul Rapidului,  avertizat  de consilierul lui Burleanu: „Ce face el nu e OK”
Marius Șumudică (foto: Facebook)

Șumudică la Comisie? Antrenorul Rapidului, avertizat de consilierul lui Burleanu: „Ce face el nu e OK”

„Ar alege cu inima”  Bănel Nicoliță știe ce i s-ar potrivi lui Ianis Hagi: „ Mai degrabă la FCSB”  + Maftei îl consideră pe Ianis „un plus”
Citește și
„Ar alege cu inima” Bănel Nicoliță știe ce i s-ar potrivi lui Ianis Hagi: „Mai degrabă la FCSB” + Maftei îl consideră pe Ianis „un plus”
Citește mai mult
„Ar alege cu inima”  Bănel Nicoliță știe ce i s-ar potrivi lui Ianis Hagi: „ Mai degrabă la FCSB” + Maftei îl consideră pe Ianis „un plus”

Întrebat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport, cum i se pare atitudinea tehnicianului de 53 de ani, Vochin a spus:

„O să vedem la prima Comisie. Ce face el nu e OK sub nicio formă şi nu se învaţă minte să termine cu asta. Încă nu pricepe că nu e OK deloc. Deși când vorbeşti cu el în particular îţi spune că nu e OK.

Pancu nu a făcut la fel (n.r. nu a înjurat rivalele) și ce s-a întâmplat, l-au scos fanii de la inimă?!".

Vochin se referă la un episod recent, petrecut înainte de Rapid - Dinamo 1-1, de weekendul trecut. Daniel Pancu, fostă glorie rapidistă, a dat lovitura de începere în Giulești, apoi a fost chemat de galerie să scandeze obscenități împotriva Stelei. Dar actualul selecționer de la U21 a evitat și s-a retras spre marginea terenului, fără a le face pe plac fanilor.

Șumudică la Comisie?   Antrenorul Rapidului,  avertizat  de consilierul lui Burleanu: „Ce face el nu e OK” Șumudică la Comisie?   Antrenorul Rapidului,  avertizat  de consilierul lui Burleanu: „Ce face el nu e OK”

Vochin a continuat să discute despre comportamentul lui Șumudică: "Pentru fiecare gest pe care îl faci în viaţă, într-un moment sau altul vei avea o notă de plată. De asta Șumudică n-ar trebui să se întrebe de ce la un moment-dat nu i se întîmplă ceva ce își dorește”.

Comentatorul Prima Sport, Cosmin Băleanu, și el prezent în emisiune, a spus:

„În momentul ăsta, Șumudică este suporter, e ultras! Nu poate să îşi scoată din sânge chestia asta, de asta îl iubesc suporterii, dar să vedem cu rezultatele”, a completat Cosmin Băleanu, la Prima Sport.

Va reuși Marius Șumudică să ia titlul cu Rapid?

Da, chiar din acest sezon %
Da, dar în ediția următoare %
Nu, nu va reuși %

Fanii au venit la primul antrenament al Rapidului sub comanda lui Șumudică

La prima ședință de pregătire din noul mandat al lui Marius Șumudică la Rapid au asistat și câteva sute de suporteri.

Marius Șumudică a scandat alături de suporteri împotriva rivalei Steaua și a fost aplaudat de aceștia.

În jur de 200-300 de fani au stat pe margine. Şumudică a vorbit cu galeria şi le-a promis fanilor că va oferi mai multe detalii despre numirea sa la finalul antrenamentului, ferit de presă.

„Nu vreau să audă presa, o să stau de vorbă cu voi la finalul antrenamentului. Am să vă explic ce s-a întâmplat”, le-a spus tehnicianul.

Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Liga 1
11.09
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Citește mai mult
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Gimnastica
09:25
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Citește mai mult
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu  transferă  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Campionate
11.09
Lovitură de imagine Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește mai mult
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Special
11.09
„I-am tras un pumn lui Baggio!” Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Citește mai mult
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990