ACUZAT Robert Lewandowski și-ar fi  cumpărat  două licențe la facultatea de sport
Robert Lewandowski a înscris un singur gol la acest Euro, din penalty, la 1-1 cu Franța Foto: Imago

ACUZATRobert Lewandowski și-ar fi cumpărat două licențe la facultatea de sport

  • Robert Lewandowski, 35 de ani, implicat într-o anchetă de proporții legată de traficul de diplome universitare în Polonia.
  • O profesoară îl acuză pe căpitanul naționalei că a trecut două examene fără să fie prezent în sală!
  • Atacantul Barcelonei a obținut fraudulos licența și masterul la o universitate particulară. Ulterior, temându-se că se va afla, a luat diplomele corect la Academia de Sport din Varșovia.

Nu doar la noi sunt scandaluri cu licențe cumpărate, cu examene trecute chiar și în absența candidaților, cu carnete de șofer obținute ilegal. 

Lewandowski e acuzat că și-ar fi cumpărat două licențe la facultatea de sport

În Polonia, se derulează o anchetă de proporții legată de traficul de diplome universitare, implicând un fost conducător al unui club de fotbal local numit de investigatori Zbigniew D. 

O anchetă în care e acuzat de fraudă și cel mai important jucător polonez, Robert Lewandowski, a dezvăluit site-ul Onet.pl. 

Chiar o profesoară susține că atacantul Barcelonei și căpitanul naționalei Poloniei a trișat. Nici nu a participat la examene!, iată ce a afirmat acea profesoară. 

„Am scos la lumină totul în timpul audierii în calitate de martor”

„Robert Lewandowski și-a cumpărat diplomele într-o universitate particulară din Lodz. 

Scriu aceste lucruri cu maximă responsabilitate, pentru că el a «trecut» două examene cu mine. Am scos la lumină totul în timpul audierii în calitate de martor în această afacere dezgustătoare”, a postat Barbara Mrozinska pe X, fostul Twitter. 

83 de goluri
a marcat Robert Lewandowski în 152 de selecții la naționala Poloniei. Ambele sunt recorduri

Rectorul l-a ajutat să obțină licențele fără să participe la cursuri și examene

Vârful în vârstă de 35 de ani, unul dintre cei mai mari jucători ai istoriei fotbalului polonez, mai are două diplome, o licență și un master la Academia de Sport din Varșovia, obținute în 2017 și 2020. 

Problema e că, înainte, luase aceleași diplome și de la o universitate privată din Lodz. 

L-a sprijinit tocmai acel Zbigniew D, cunoscut în lumea fotbalului, dar care era și rector la respectiva universitate. Acesta l-ar fi ajutat să treacă examenele fără să studieze, fără se afle în sală!

15 milioane de euro
valorează acum Robert Lewandowski. Cota sa maximă a fost în 2018, când juca la Bayern Munchen (90 de milioane)

S-a speriat că se va afla și a ascuns „afacerea diplomelor” de la Lodz

Sursele Onet.pl în acest dosar afirmă că, la insistențele soției sale Anna, Lewandowski a obținut fraudulos diplomele la Lodz, apoi s-a temut că se va afla și a ascuns că e licențiat la acea facultate. 

Ulterior, a reușit să ia în mod corect licența și masterul la Academia de Sport din Varșovia. 

Dar acum s-a aflat ce a făcut la Lodz. Momentan, el nu a reacționat. Avocații săi au anunțat că jucătorul va da în curând un comunicat care să limpezească întreaga situație. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”