Ghinion  Rodri s-a accidentat după o  ciocnire cu un coleg  și a fost scos la pauză
Rodri s-a accidentat, după un contact cu Laporte / Captură video

Ghinion Rodri s-a accidentat după o ciocnire cu un coleg și a fost scos la pauză

  • Pierdere uriașă pentru Spania, în finala Euro 2024, contra Angliei: metronomul de la mijlocul terenului, Rodri (28 de ani), s-a accidentat și a fost nevoie de înlocuirea acestuia.
  • Fotbalistul celor de la Manchester City s-a ciocnit de un coleg, într-o fază în care ambii încercau să respingă un balon. În locul său a intrat Zubimendi.

Rodrigo Hernandez Cascante, considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din lume, a fost nevoit să iasă la pauza finalei Euro 2024, dintre Spania și Anglia, din cauza unei accidentări.

Mai exact, în minutul 45+1, Rodri și Laporte au încercat să respingă un șut al lui Kane. Laporte l-a călcat pe Rodri undeva în zona gleznei.

Rodri s-a accidentat!

Rodri a mai strâns din dinți câteva minute, până la pauză, apoi a părăsit terenul.

La revenirea echipelor pe gazon, pe margine a fost zărit mijlocașul Martin Zubimendi, în timp ce primea ultimele indicații din partea selecționerului De la Fuente.

La scurt timp, camerele de filmat l-au localizat pe Rodri pe banca de rezerve a Spaniei, semn că lovitura la piciorul stâng a fost una dură.

Rodri s-a ridicat de pe bancă, apoi, și i-a încurajat pe colegii săi rămași pe teren.

La scurt timp, în minutul 47, Nico Williams avea să marcheze în poarta lui Jordan Pickford.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”