S-a accidentat mașinăria de goluri a lui Pep Guardiola - Când va reveni golgheterul lui Manchester City

S-a accidentat mașinăria de goluri a lui Pep Guardiola - Când va reveni golgheterul lui Manchester City

Manchester City nu s-a putut baza pe Erling Haaland sâmbătă în Premier League, iar lipsa acestuia s-a văzut, campioana Angliei reușind să se impună destul de greu pe King Power Stadium, în fața celor de la Leicester City (1-0).

Erling HaalandFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kevin De Bruyne a adus victoria echipei sale în deplasarea de la Leicester, grație unui gol superb marcat din lovitură liberă.

Manchester City, fără Erling Haaland în Champions League

Pep Guardiola a vorbit la finalul partidei de sâmbătă despre lipsa celui mai bun jucător din echipă, Erling Haaland, adus în această vară de la Borussia Dortmund pentru puțin peste 60 milioane de euro.

Antrenorul lui City a confirmat că norvegianul va lipsi și de la meciul din Liga Campionilor, cu Sevilla, dar speră să îl aibă la dispoziție la partida de weekend-ul următor, când campioana va întâlni Fulham.

„Nu știu când va reveni. E accidentat la ligament. Se simte mai bine, avem încă o săptămână în plus pentru el. Nu va juca împotriva lui Sevilla (Champions League), pentru că suntem deja calificați.

Sperăm că va fi prezent cu Fulham. Dacă nu ne poate ajuta acolo, ar putea evolua cu Chelsea în Cupa Carabao.” - a spus acesta conform Goal.com.

Erling Haaland, cifre amețitoare de la sosirea pe Etihad Stadium

Cotat la 150 milioane de euro conform Transfermarkt, Erling Haaland a fost protagonistul uneia dintre cele mai spectaculoase mutări din această vară, fiind un jucător dorit de foarte multe cluburi de top din Europa.

Atacantul de 22 ani s-a integrat foarte bine în Premier League și în prezent conduce lejer în clasamentul golgheterilor, având un avans de 7 goluri față de Harry Kane.

În total, Haaland a strâns 16 apariții în toate competițiile pentru Manchester City, a marcat 22 goluri și a oferit nu mai puțin de 3 pase decisive.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !