„Nu e posibil Așa ceva”   Bernd Storck , după egalul cu Dinamo: „Ne-am pierdut stilul, nu știu de ce ne-am retras”
Bernd Storck / Foto: Sport Pictures

„Nu e posibil Așa ceva” Bernd Storck, după egalul cu Dinamo: „Ne-am pierdut stilul, nu știu de ce ne-am retras”

  • Sepsi și Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), sâmbătă seară, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din etapa a 3-a a Superligii.
  • Gazdele au deschis scorul prin Florin Ștefan, în minutul 29, însă au fost egalați de dinamoviști în minutul 74, grație reușitei lui Petru Neagu.
  • Antrenorul celor de la Sepsi, Bernd Storck nu este deloc mulțumit de rezultatul final.

După o primă repriză mai bună, Sepsi s-a retras în actul secund, la umbra unui 1-0 fragil. Nici măcar antrenorul Bernd Storck nu înțelege de ce elevii săi au făcut pasul înapoi.

Bernd Storck: „Nu știu de ce ne-am retras. Ne-am pierdut stilul”

„În repriza a doua, adversarul a făcut schimbări și noi ne-am pierdut din stilul propriu de joc. La fel s-a întâmplat și în meciul trecut. Am dominat în Buzău, dar în repriza a doua nu am mai vrut să jucăm.

Am dat înapoi, nu știu de ce, ne-am pierdut încrederea. Adversarul a devenit mai puternic. Am vrut să jucăm la 1-0, ceea ce nu e posibil. Trebuie să ieșim la atac, să jucăm din propria jumătate, iar când joci cu mingi lungi și ei au jucători înalți, nu ai nicio șansă.

În defensivă ne-am descurcat bine, dar atunci când mingea ieșea din jumătatea noastră, nu am mai putut juca la fel de bine ca în prima repriză. Trebuia să continuăm la fel ca în prima repriză, dar nu am făcut-o”, a declarat Bernd Storck, după meci, conform sport.ro.

În urma acestui rezultat, Sepsi se află pe locul 2, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziția a 4-a, cu 4 puncte.

Bernd Storck: „Trebuie să fim mai pregătiți pentru meciul cu Rapid”

Bernd Storck a preferat să nu-și dezvăluie planurile viitoare pentru această perioadă de mercato.

Nu vorbim despre transferuri. Ne trebuie doar mai multe antrenamente pentru ca jucătorii să joace cât mai bine. A fost un meci foarte dificil pentru noi toți.

Luni avem un amical și jucătorii care revin din accidentări vor avea șansa să joace și să prindă minute. Trebuie să fim mai pregătiți pentru meciul cu Rapid”, a mai spus tehnicianul.

Laude pentru Florin Ștefan

Neamțul l-a lăudat pe Florin Ștefan, cel care fost distribuit într-o poziție ai ofensivă în acest meci, iar fotbalistul l-a recompensat cu un gol.

„Florin Ștefan a jucat într-o nouă poziție. El este mai mult un fundaș stânga, nu mijlocaș stânga. Meciul trecut a jucat foarte bine, a dat o pasă de gol, a marcat azi. A meritat golul, fiindcă a muncit foarte mult. Sunt fericit pentru el”, a conchis Bernd Storck.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5