FCSB, IRONIZATĂ de rivale CFR, Dinamo și Steaua, postări cu tâlc:  „Seară de poveste”
FCSB, IRONIZATĂ DE RIVALE. CFR, Dinamo și Steaua, postări cu tâlc: „Seară de poveste”

FCSB, IRONIZATĂ de rivaleCFR, Dinamo și Steaua, postări cu tâlc: „Seară de poveste”

  • Fanii rivalelor lui FCSB din România au reacționat după ce Sparta Praga o conducea cu 3-0 la pauză pe campioana României.
  • Paginile fanilor Stelei și ai lui Dinamo au postat mesaje ironice, cu trimitere către FCSB.
  • Pagina oficială a lui CFR Cluj a publicat fotografii care evocă un moment de triumf în același tur preliminar în care joacă și FCSB azi.
Vis spulberat  FCSB pierde cu Sparta Praga și este  eliminată  din Liga Campionilor
Citește și
Vis spulberat FCSB pierde cu Sparta Praga și este eliminată din Liga Campionilor
Citește mai mult
Vis spulberat FCSB pierde cu Sparta Praga și este eliminată din Liga Campionilor

La finalul primei reprize a meciului FCSB – Sparta Praga, echipa din București se afla într-o poziție dificilă, fiind condusă cu 3-0.

În contextul acestui rezultatului nefavorabil, rivalele „roș-albaștrilor” din Liga 1 au reacționat pe rețelele de socializare, postând mesaje care făceau aluzie la desfășurarea partidei.

„Doar Dinamo București” a fost reamintit de fanii dinamoviști

Pagina programului DDB, cu 130.000 de urmăritori, a evocat un moment emblematic din istoria rivalității dintre cele două echipe.

  • Pe 16 august 2016, fanii Dinamo au organizat o farsă la meciul Steaua – Manchester City.
  • Ei au reușit să afișeze mesajul „Doar Dinamo București” în tribune, în locul unui mesaj aniversar pentru Steaua, folosind veste false și un site fictiv.

„Ziua de 13 este considerată zi cu ghinion și la români. A fost zi cu ghinion și pentru Dinamo. În Augustul lui 2020. Coincidentă sau nu, data de 16 August este si ea înregistrată în istoria noastră.

Trei zile despart datele 13 și 16. Dar ce diferență uriașă este între aceste date!”, au scris fanii dinamoviști despre moment.

Ziua lui 13 Numărul 13 se regăsește printre superstițiile multor popoare. Unele clădiri nu au etajul 13, sunt linii...

Posted by Program Doar Dinamo București on Tuesday 13 August 2024

„Înțepături” de la CFR Cluj

CFR Cluj a publicat câteva fotografii pe pagina oficială, care rememorează victoria cu 4-3 împotriva lui Celtic, în aceeași fază a competiției.

„13 august 2019, o seară de poveste Deac, Omrani, cu o dublă, și Țucudean au adus o victorie uriașă cu Celtic Glasgow, scor 4-3, chiar la ei acasă, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor”, au notat clujenii.

🤍 13 august 2019, o seară de poveste ✨ 🔥 Deac, Omrani, cu o dublă, și Țucudean au adus o victorie uriașă cu Celtic Glasgow, scor 4-3, chiar la ei acasă, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. 😍

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ on Tuesday 13 August 2024

Nici fanii steliști n-au ratat ocazia

Deși nu-i este rivală directă în campionat, Steaua București este implicată într-o dispută cu FCSB privind drepturile asupra numelui, culorilor și palmaresului clubului.

În acest context, fanii Stelei au postat pe pagina AS47 o fotografie care prezintă un balcon pe care este afișat mesajul „FCSB nu este Steaua”.

„Chiriașii nu sunt bineveniți. FC FCSB nu este Steaua”, au notat suporterii steliști.

În Ghencea doar Steaua! Chiriașii nu sunt bineveniți. FC Fcsb nu e Steaua! ! #totulpentruSteaua #înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA

Posted by AS47 on Tuesday 13 August 2024

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5