Dorit de UTA Arad  Rednic vrea să îl transfere pe Oaidă, dar jucătorul „îşi doreşte  să joace în străinătate ”
Mircea Rednic. Foto: Sportpictures

Dorit de UTA Arad Rednic vrea să îl transfere pe Oaidă, dar jucătorul „îşi doreşte să joace în străinătate

  • Răzvan Oaidă, fostul mijlocaș al Rapidului, este dorit de UTA Arad, dar așteaptă oferte din străinătate.
  • Antrenorul Mircea Rednic încă mai caută întăriri pentru UTA Arad, dar întâmpină dificultăți din cauza ofertelor financiare mai atractive din străinătate.
„Nu există”   Marius Șumudică, răspuns  categoric  când a fost întrebat dacă va susține FCSB în Europa League
Citește și
„Nu există” Marius Șumudică, răspuns categoric când a fost întrebat dacă va susține FCSB în Europa League
Citește mai mult
„Nu există”   Marius Șumudică, răspuns categoric când a fost întrebat dacă va susține FCSB în Europa League

Răzvan Oaidă, fostul mijlocaș al echipei Rapid, se află în atenția unei alte echipe din Liga 1, după despărțirea de giuleșteni.

Mircea Rednic a confirmat că își dorește să-l aducă pe Oaidă la Arad, dar a menționat că jucătorul preferă să exploreze oportunități în străinătate.

S-a discutat şi cu Oaidă. Oaidă a cerut un moment de... îşi doreşte să joace în străinătate, să găsească un club acolo.

Dacă nu, a zis că noi suntem prima opţiune. El îşi doreşte, dar poate nu are [oferte]”, a spus tehnicianul arădenilor, conform orangesport.ro.

Mircea Rednic are nevoie de întăriri la UTA Arad

Antrenorul a afirmat că are nevoie de noi jucători, însă aceștia aleg să semneze cu echipe care le oferă salarii mai mari.

„Ştiţi foarte bine, am nevoie de un atacant care să înscrie, un atacant care să aibă talie. Am fost întotdeauna foarte aproape, dar în ultimul moment jucătorii respectivi au ales partea financiară.

Noi n-am putut să ne batem cu echipe din Turcia sau Arabia. Suntem în discuţii cu doi atacanţi. Acum să vedem cine ne dă primul răspuns favorabil şi mai mult ca sigur vom transfera”, a mai declarat Rednic.

7,68 milioane de euro
valorează lotul celor de la UTA Arad, conform transfermarkt.com

Cine este Răzvan Oaidă, jucătorul vrut de Mircea Rednic

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a fost un nume important pe piața transferurilor, având un parcurs notabil în Liga 1.

Răzvan Oaidă a ajuns la FC Botoșani în sezonul 2017-2018, venind de la echipa de tineret a celor de la Brescia. În 2019, a fost transferat la FCSB, iar în 2023, a semnat cu Rapid București din postura de jucător liber de contract.

De-a lungul celor 6 ani petrecuți în primul eșalon al fotbalului românesc, mijlocașul a adunat 217 meciuri, marcând 9 goluri și oferind 12 pase decisive.

850.000 de euro
valorează Oaidă, potrivit transfermarkt.com
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5