VIDEO Steaua invinge Concordia Chiajna cu 4-0 si e noul lider al Ligii I / Sanmartean a debutat cu gol

VIDEO Steaua invinge Concordia Chiajna cu 4-0 si e noul lider al Ligii I / Sanmartean a debutat cu gol

Steaua Bucuresti este noul lider al Ligii I de fotbal, dupa ce a invins pe Concordia Chiajna cu scorul de 4-0 (3-0), vineri seara, in Ghencea, intr-un meci restanta din etapa a 3-a. Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (9), Alex Chipciu (32, 60), Lucian Sanmartean (44 - penalty), informeaza Agerpres.

Fernando Varela a deschis scorul in min. 9, din centrarea lui Adrian Popa, apoi Alex Chipciu a profitat de gafa lui Mihai Leca si a majorat diferenta (32), acesta fiind primul sau gol in acest sezon. Lucian Sanmartean, care a debutat sub tricoul Stelei cu acest prilej, a marcat din penalty, in min. 44, Nicusor Stanciu fiind cel care a obtinut lovitura de pedeapsa, dupa faultul lui Savin. Chipciu a reusit ''dubla'' in min. 60, cu un sut de la distanta, scapat in poarta de Victor Ramniceanu.

Concordia, care a tras primul sut pe poarta Stelei in min. 90, ar fi trebuit sa primeasca un penalty in min. 85, cand Daniel Florea a fost faultat in careu de Florin Gardos.

La meci au asistat 10.722 spectatori, potrivit organizatorilor, in conditiile in care Steaua a fost sanctionata de LPF cu inchiderea peluzei Sud.

Aceasta a fost cea mai clara victorie a Stelei pe teren propriu cu Concordia, ''ros-albastrii'' invingand in toate cele patru meciuri precedente: 2-1 si 1-0 pe teren propriu, 2-0 si 6-0 in deplasare.

La Steaua a jucat primul meci oficial si Claudiu Keseru, intrat in repriza secunda. Sanmartean a marcat primul sau gol in acest campionat, el fiind inlocuit cu Piovaccari in min. 81.

Steaua Bucuresti - CS Concordia Chiajna 4-0 (3-0), Stadion ''Steaua'' - Bucuresti.

Au marcat: Fernando Varela (9), Alex Chipciu (32, 60), Lucian Sanmartean (44 - penalty).

Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenti: Ovidiu Artene (Vaslui), Mircea Mihail Grigoriu (Bucuresti); arbitru de rezerva: George Radulescu (Bucuresti)

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5