FC Argeș  Are afaceri de peste 200 de milioane € și  vrea să preia clubul : „Se fac demersuri, zi de zi”
FC Argeș / Foto: Sport Pictures

FC Argeș Are afaceri de peste 200 de milioane € și vrea să preia clubul: „Se fac demersuri, zi de zi”

  • Principalul sponsor al celor de la FC Argeș, Viorel Tudose, vrea să devină acționar majoritar al celebrului club piteștean
  • Negocierile sunt în plină desfășurare, însă afaceristul se ferește de declarații pompoase

FC Argeș are parte de un nou sezon dificil în Liga 2 - doar locul 10, cu 8 puncte câștigate în primele 6 etape.

Suflarea fotbalistică piteșteană are pretenții mai mari decât o clasare la mijlocul clasamentului din eșalonul secund. Totuși, mai există timp pentru redresarea corabiei.

„Strategie falimentară”  Antrenorul din Liga 2 explică situația, după ce  a plecat  de la echipă
Citește și
„Strategie falimentară” Antrenorul din Liga 2 explică situația, după ce a plecat de la echipă
Citește mai mult
„Strategie falimentară”  Antrenorul din Liga 2 explică situația, după ce  a plecat de la echipă

Viorel Tudose dorește să o preia pe Argeș

Totul s-ar putea schimba în următoarea perioadă, dacă destinele clubului vor ajunge, cu acte-n regulă, pe mâinile principalului sponsor al echipei, Viorel Tudose.

  • Getica 95, firma lui Tudose, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din țară, are o cifră de afaceri de 1,1 miliarde de lei, adică aproximativ 221 de milioane de euro, conform „Ziarul Financiar”.

Așadar, Viorel Tudose are forța financiară de a o readuce pe FC Argeș în lumina reflectoarelor. Poate chiar să o transforme într-o forță a Ligii 1, așa cum era în anii 70, pe vremea lui Nicolae Dobrin.

Rămâne de văzut dacă negocierile se vor materializa, iar Viorel Tudose își va spori investițiile financiare în club, direct proporționale cu ambițiile sale.

„Am zis că nu mai discut despre FC Argeș până nu am o poziție fermă acolo. Se fac demersuri, zi de zi. Eu asta îmi doresc, să preiau clubul.

Ce se va întâmpla între dorința mea și speranța mea sunt lucruri total diferite. Vectorul dorinței este unul, vectorul speranței este altul, vectorul a se putea sau a se realiza este cu totul altceva. Sunt total diferite.

Când te numești FC Argeș, ai lotul pe care îl ai, și asta o zic specialiștii în fotbal: «Domne, aveți cel mai bun lot din Liga 2, tu te afli încă pe locul 10». Chiar dacă a câștigat acum cu 3-2 (n.r. cu Concordia Chiajna), diferența de valoare pe teren a fost mult mai mare.

Dar finalul de partidă nu le dă speranțe să fim încrezători, adică o cădere psihică pe final de meci este o chestiune de tratare a adversarului, de modul cum ai gestionat ultimele 10 minute”, a declarat Viorel Tudose, conform iamsport.ro.

Asta nu ne face plăcere, trebuie să fim ferm convinși de asta. Ar însemna să fim mitomani, să ne mințim, să spunem că totul e bine. Echipa este pe un drum bun, dar nu este ceea ce trebuie. Adică, la ceea ce speră FC Argeș, la ceea ce speră suporterii. Cam așa stau lucrurile Viorel Tudose

Dani Coman confirmă implicarea lui Viorel Tudose

Președintele celor de la FC Argeș, Dani Coman, confirmă faptul că Viorel Tudose este extrem de implicat în destinele echipei.

În același timp, fostul portar este sigur că afaceristul va rămâne alături de Argeș, deoarece iubește foarte mult echipa și orașul.

„Eu chiar și acum jumătate de oră am vorbit cu domnul Tudose. El este cu sufletul alături de noi, și financiar va fi în continuare.

Așa că nu sunt probleme din punctul acesta de vedere. Noi suntem prieteni de mai mult timp și știu cât de mult iubește Piteștiul”, a declarat Dani Coman, pentru sursa citată.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5