Xavi Hernandez a primit distincția de cel mai bun antrenor din Qatar

Xavi Hernandez a primit distincția de cel mai bun antrenor din Qatar

Xavi Hernandez, fostul căpital al lui FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Qatar. El a cucerit titlul cu formația Al Sadd.

HotNews.roFoto: Hotnews

Trofeul rezervat celui mai bun jucător al sezonului a revenit tot unui spaniol, Santi Cazorla, elevul lui Xavi la Al Sadd. Fostul atacant al lui Villarreal şi Arsenal Londra i-a avut drept contracandidaţi pe belgianul Edmilson Junior de la Al Duhail şi pe colegul său de echipă, atacantul central algerian Baghdad Bounedjah.

Gala de acordare a premiilor nu a putut fi organizată din cauza Covid-19, Federaţia de fotbal din Qatar anunţând laureaţii sezonului trecut pe pagina sa de Twitter, potrivit Agerpres.

Xavi Hernandez a declarat recent că a refuzat de două ori să preia conducerea tehnică a lui FC Barcelona, echipă confruntată în ultima perioadă cu probleme din punct de vedere financiar şi sportiv, precizând că "nu este momentul" potrivit să facă acest pas.

În 2015, Xavi părăsea Barcelona pentru a se alătura echipei Al Sadd, de la care s-a retras în 2019. Ulterior, acesta a început să antreneze echipa din Qatar, conducând-o la finalul ultimului sezon spre titlu.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”