1.Bundesliga: Werder Bremen vs Bayern Munchen - Campioana, în
derivă

1.Bundesliga: Werder Bremen vs Bayern Munchen - Campioana, în derivă

Werder Bremen - Bayern Munchen, meci contând pentru prima etapă din campionatul Germaniei, este programat vineri, 18 august, de la ora 21:30, pe Weserstadion, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Werder Bremen şi Bayern Munchen deschid ediţia 2023-2024 din 1.Bundesliga cu o partidă în care campioana en-titre pleacă mare favorită, deşi ambele echipe au pornit cu stângul în noul sezon fotbalistic al Germaniei.

Werder Bremen s-a salvat cu emoţii de la retrogradare în stagiunea precedentă (prima de la revenirea în primul eşalon), după ce a terminat pe locul 13, la doar trei puncte peste poziţia de baraj ocupată de VfB Stuttgart, dar are obiective mari pentru noul sezon după ce a reuşit câteva transferuri importante în această vară.

Astfel, au venit Naby Keita, mijlocaş guinean legitimat gratis după ce a terminat contractul cu Liverpool, Senne Lynen, un mijlocaş belgian transferat de al Union St. Gilloise, şi atacantul polonez Dawid Kownacki, adus de la Fortuna Dusseldorf.

Totuşi, în primul meci oficial din actualul sezon, Werder Bremen, echipă antrenată din 2021 de Ole Werner, a fost eliminată din Cupa Germaniei, încă din primul tur, după ce a pierdut cu 2-3 pe terenul celor de la Viktoria Koln, echipă din 3.Liga!

În pauza competiţională, Werder Bremen a disputat mai multe meciuri de pregpătire, cele mai importante fiind cele cu Strasbourg (2-1 şi 3-3), Ipswich Town (1-1) şi RB Leipzig (0-0).

Bayern Munchen, campioana en-titre, a câştigat al 11-lea titlu consecutiv şi a adus patru jucători importanţi în această vară, doi veniţi gratis, Konrad Laimer de la RB Leipzig şi Raphael Guerreiro de la Borussia Dortmund, unul pentru 50 de milioane de euro, Kim Min-Jae, de la Napoli, şi marea lovitură, Harry Kane, venit de la Tottenham pentru 110 milioane de euro!

Bayern Munchen a început şi ea cu stângul acest sezon, 0-3 pe teren propriu cu RB Leipzig în Supercupa Germaniei, iar antrenorul Thomas Tuchel a declarat că "situația e înspăimântătoare, nu am nicio soluţie acum, sunt şocat și extrem de dezamăgit".

În această vară, campioana Germaniei a disputat cinci meciuri amicale, patru câştigate, 27-0 cu amatorii de la Rottach-Egern, 1-0 cu Kawasaki Frontale, 4-3 cu Liverpool şi 4-2 cu AS Monaco, şi unul pierdut, 1-2 cu Manchester City.

În ediţia trecută de campionat, Bayern Munchen a câştigat ambele partide cu Werder Bremen, 6-1 în tur, pe teren propriu, şi 2-1 în retur, în deplasare.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Werder Bremen - Bayern Munchen.

Werder Bremen vs Bayern Munchen 2
Cotă 1,28

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport