„Transfer definitiv”   Cicâldău  semnează până la urmă cu Craiova. Rotaru confirmă mutarea: „Suntem înțeleși cu toată lumea”
Alexandru Cicâldău/ Foto:montaj GOLAZO.ro

„Transfer definitiv” Cicâldău semnează până la urmă cu Craiova. Rotaru confirmă mutarea: „Suntem înțeleși cu toată lumea”

  • Alexandru Cicâldău (27 de ani) revine în Liga 1 și semnează cu Universitatea Craiova, care l-a deturnat din drumul spre Petrolul Ploiești
  • Mijlocașul era sub contract cu Galatasaray până în vara anului 2026

Revenit la Galatasaray după împrumutul la Konyaspor, internaționalul român nu i-a convins pe oficialii grupării Cim-bom să-l păstreze pentru sezonul în curs.

20:15 Rotaru confirmă transferul lui Cicâldău

Patronul Mihai Rotaru anunță că nu este vorba despre un împrumut: Cicâldău este transferat definitiv de Universitatea Craiova.

„Nu vreau să discut despre transferul final al lui Cicâldău, pentru că site-ul clubului anunță când lucrurile se închid.

Sunt chestii tehnice, procedurale. Lucruri care decurg conform calendarului pe care l-am stabilit. Suntem înțeleși cu toată lumea.

După ce sunt toate actele gata, se urcă în TMS. Se cere acordul clubului de la care pleacă, dă acordul, după care FRF cere federației din țara respectivă cartea verde. Iar acea federație o trimite. Există niște pași, care în acest moment nu s-au finalizat.

Transfer definitiv. Chiar nu vreau să continuă discuția, v-am dat toate detaliile pe care puteam să vi le dau”, a explicat Rotaru la DigiSport.

19:30 Craiova anunță indirect transferul lui Cicâldău

Universitatea Craiova a confirmat indirect transferul lui Alexandru Cicâldău. Gruparea din Bănie a postat o imagine cu un zbor al unui avion care vine de la Istanbul.

13:00 Alexandru Cicâldău nu mai semnează cu Petrolul, ci merge la Craiova

Dorit în această vară de Universitatea Craiova și de FCSB, Alexandru Cicâldău trebuia să semneze azi cu cu Petrolul Ploiești, dar a avut loc o răsturnare de situație de ultim moment.

„Cicâldău va merge la Craiova până la urmă. Și jucătorul a avut un cuvânt de spus, iar domnul Rotaru a insistat să-l aibă.

Se pun la punct ultimele detalii, Craiova trebuie să facă opțiune de cumpărare, el nu mai poate fi împrumutat, deci practic îl cumpără”, a declarat impresarul Ioan Becali pentru fanatik.ro.

*****

Știrea inițială

Frâiele clubului ploieștean au fost preluate din această vară de oameni de afaceri turci, detaliu care a facilitat transferul mijlocașului în vârstă de 27 de ani.

6.500.000 €
este suma pe care Galatasaray a plătit-o în 2021 pentru a-l transfera pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova

Petrolul nu plătește nimic pentru Cicâldău

Potrivit sursei citate, Alexandru Cicâldău este așteptat în jurul orei 14:15 la Ploiești, pentru a semna contractul, chiar în ultima zi de mercato din Liga 1.

Sursa citată anunță că fostul jucător al Universității Craiova va juca sub formă de împrumut pentru un an la Petrolul, care nu va plăti nimic.

Galatasaray va suporta integral salariul de aproximativ 900.000 de euro al lui Alex Cicâldău în următorul an.

3.000.000 de euro
este cota lui Cicâldău, potrivit Transfermarkt
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”