„Nu mă las!”  Luptătorii români au fost eliminați de la JO: „Nu e  niciunul slab  la categoria asta”
Răzvan Arnăut FOTO facebook.com/frlupte

„Nu mă las!” Luptătorii români au fost eliminați de la JO: „Nu e niciunul slab la categoria asta”

  • Luptătorii români Răzvan Arnăut și Alin Alexuc au fost eliminați de la Jocurile Olimpice în sferturi, respectiv optimi de finală

Răzvan Arnăut (25 de ani, 60 kg) a pierdut confruntarea cu kârgâzul Zholeman Sharshenbekov - dublu campion mondial, în 2023 și 2022, medaliat cu argint mondial în 2018 și 2021 - scor 0-9, superioritate tehnică.

El și-a așteptat șansa în recalificări, pentru a reintra în lupta pentru medalia de bronz, însă nu a mai avut oportunitatea, pentru că Sharshenbekov a pierdut cu Kenichiro Fumita, 3-4.

„Asiaticii au alt sistem de luptă, au valoare mai mare. Luptele cu asiaticii sunt incomode. Adversarul nu e neapărat mai tare ca mine, dar are plasament, mobilitate, e talentat.

Eu am ajuns aici prin muncă, multă muncă și nu mă las" a declarat Arnăut.

„Poți să bați pe oricine, sau poate să te bată oricine”

Alin Alexuc Ciurariu FOTO facebook.com/frlupte Alin Alexuc Ciurariu FOTO facebook.com/frlupte
Alin Alexuc Ciurariu FOTO facebook.com/frlupte

Alin Alexuc Ciurariu (34 de ani, 130 kg) a pierdut cu 1-3, meciul contra cazacului Alimhan Sîzdîkov, în optimile de finală ale turneului de lupte Greco-Romane.

La scorul de 1-1, Sîzdîkov din Kazahstan a făcut o contestație în urma căreia Alexuc a fost penalizat cu două puncte, deoarece românul l-a tras de echipament pe adversar, lucru interzis de regulament.

„A fost un an greu și obositor pentru mine, n-am prins vârful de formă aici, la Jocurile Olimpice. Probabil am prins vârful de formă la turneul de calificare.

Dar astea sunt Jocurile Olimpice. Sunt surprize. Poți să câștigi sau poți să iei bătaie. Poți să bați pe oricine, sau poate să te bată oricine.

Nu e niciunul slab la categoria asta. Toți suntem cei mai buni 16 din lume" a declarat Alin Alexuc, care s-a aflat la a patra ediție a Jocurilor Olimpice.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”