Infatuare Atitudinea arogantă  l-a costat calificarea  pe britanicul Odey-Jordan

InfatuareAtitudinea arogantă l-a costat calificarea pe britanicul Odey-Jordan

  • Britanicul Jake Odey-Jordan, 16 ani, a ratat calificarea în semifinalele Campionatelor Europene de Atletism sub 18 ani la 200 de metri, deși avea un avans confortabil cu 50 de metri înainte de finalul cursei.
  • Jake Odey-Jordan era considerat principalul favorit al cursei de la Banska Bystrica (Slovacia), dar a încetinit, inexplicabil, aproape de finiș și a terminat pe 4.

Atletul britanic a terminat cursa pe locul 5 și a fost eliminat astfel din competiție, după ce a început să încetinească în ultimii 50 de metri ai cursei și a fost depășit de alți trei adversari, informează mundodeportivo.com.

În imaginile care au fost difuzate pe scară largă, Odey-Jordan, în vârstă de 16 ani, a început proba într-un ritm impresionant, demonstrându-și superioritatea fizică față de rivalii săi. El avea un avans semnificativ în ultima parte, anticipând o victorie ușoară și sigură.

Atitudinea arogantă l-a costat calificarea pe britanicul Odey-Jordan

Cu toate acestea, tânărul sportiv a devenit exagerat de încrezător și, crezând că victoria este asigurată, a început să reducă viteza în ultimii 50 de metri ai cursei, fără să dea semne de accidentare sau disconfort.

De această decizie ciudată au profitat concurenții săi, care l-au depășit rapid, lăsându-l pe locul patru și în afara semifinalelor.

Doar primii trei clasați au mers mai departe în semifinale.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”