BARAJ Luptă încinsă pentru Liga 2:  CS Dinamo  pierde la limită
Afumați forțează revenirea în liga secundă după 7 ani de pauză FOTO:IMAGO

BARAJLuptă încinsă pentru Liga 2: CS Dinamo pierde la limită

  • Azi, de la ora 18:00, a avut loc avut loc manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Meciurile decisive se vor disputa pe 5 iunie
  • Următoarele formații s-au calificat în faza finală: CSM Focşani, Metalul Buzău, CS Afumați, CS Dinamo Bucureşti, AFC Câmpulung Muscel, SCM Râmnicu Vâlcea, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, FC Bihor Oradea, Gloria Bistriţa Năsăud și Unirea Ungheni.

CS Dinamo pierde la limită, iar Bistrița și Bihorul au făcut egal

CS Dinamo a jucat cu CS Afumați, trupă care țintește revenirea în liga secundă. Echipa Ministerului de Interne a pierdut la limită, 1-0. Ciprian Stanciu a marcat pentru ilfoveni, care au devenit astfel favoriți la retur.

Gloria Bistrița a făcut egal cu Unirea Ungheni, 2 la 2. Bistrițenii antrenați de Adrian Falub au fost egalați în minutul 91, prin golul lui Victoraș Astafei.

FC Bihor a reușit o revenire spectaculoasă în meciul cu Ghiroda & Giarmata Vii. Bihorenii au revenit de la 2 – 0 și au terminat la egalitatea meciul din deplasare.

Prezența lui Duckadam le-a purtat noroc celor de la Câmpulung Muscel

Helmut Duckadam a fost invitat special la AFC Câmpulung Muscel - SCM Râmnicu Vâlcea, meci în care gazdele au învins cu 2 la 1.

Fostul portar a fost invitat la meci de promotorul Adrian Troscenco, un apropiat al conducătorilor de la clubul argeșean.

Fostul internațional Costin Lazăr a fost antrenor la Câmpulung Muscel până la finalul lunii mai, atunci când a fost înlocuit de Vasile Slăninoiu și Ionuț Bîclea.

În ultimul meci al barajului, CSM Focșani s-a impus cu 2 la 1 împotriva celor de la Metalul Buzău.

Meciurile retur vor avea loc pe 5 iunie. Sezonul 2024-2025 al ligii secunde va debuta pe 3 august. Din primul eșalon au retrogradat FC Voluntari și FCU Craiova.

5
echipe din Liga a III-a vor promova în eșalonul secund
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”