Nu e de vânzare  Barça a refuzat o  ofertă fabuloasă  pentru Lamine Yamal

Nu e de vânzare Barça a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Lamine Yamal

  • FC Barcelona ar fi avut o ofertă de la Paris Saint-Germain pentru Lamine Yamal (16 ani), potrivit agențiiei spaniole de presă EFE
  • Oferta a fost refuzată de directorul sportiv Deco
  • Lamine Yamal are o clauză de reziliere de un miliard de euro.

Agenția de presă spaniolă EFE a anunțat că FC Barcelona a refuzat o ofertă de 250 de milioane de euro pentru vedeta echipei catalane, Lamine Yamal, din partea echipei franceze Paris Saint-Germain.

Înainte de începutul Campionatului European, FC Barcelona a refuzat o ofertă colosală pentru Lamine Yamal, care l-ar fi făcut cel mai scump jucător din istorie, a anunțat EFE, care a citat surse din cadrul clubului catalan.

Pentru a se asigura că nicio echipă nu va plăti clauza de reziliere, Deco i-a făcut un contract lui Yamal până în 2026, care se va prelungi automat până în 2028, iar clauza de reziliere a fost stabilită la un miliard de euro.

În același timp cu Yamal, FC Barcelona le-a mai prelungit înțelegerile fundașului Pau Cubarsi și extremei Hector Fort.

FC Barcelona a refuzat o ofertă de 250 de milioane de euro pentru Lamine Yamal

Pau Cubarsi (17 ani), care va reprezenta Spania la Jocurile Olimpice de la Paris, și-a prelungit contractul până în 2027, cu o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

La rândul său, Fort, care va împlini 18 ani luna viitoare, a semnat o nouă înțelegere până în 2026, însă clauza sa de reziliere nu a fost făcută publică.

Anul trecut, Barcelona i-a prelungit până în 2028 contractul revelației Fermin Lopez (21 de ani) și a setat o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Dintre toți fotbaliștii promițători, singurul pe care nu a reușit să îl păstreze este atacantul Marc Guiu (18 ani), care a preferat să își plătească singur clauza de reziliere și să semneze cu Chelsea.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”