Baseball: Greg Halman (24 de ani) a decedat dupa ce a fost injunghiat la Rotterdam

Baseball: Greg Halman (24 de ani) a decedat dupa ce a fost injunghiat la Rotterdam

Greg Halman, jucator al echipei de baseball Seattle Mariners, a fost gasit mort, in cursul zilei de luni, la Rotterdam, informeaza Reuters. Fratele sau, in varsta de 22 de ani, a fost retinut de politie, acesta fiind unul dintre suspecti.

Greg Halman (centru), gasit mort la RotterdamFoto: Reuters

Patricia Wessels, purtatorul de cuvant al politiei din Rotterdam, a precizat ca Halman a fost gasit intr-o balta de sange, iar in pofida eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvat.

In varsta de 24 de ani, Greg evoluase deja in 35 de meciuri pentru Mariners, fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei din MLB.

Conform Associated Press, fratele lui Halman (in varsta de 22 de ani) a fost retinut de politie, acesta fiind unul dintre suspecti.

"Familia si toti prietenii mei sunt mandri de mine si de faptul ca am ajuns sa joc in America, la cel mai inalt nivel. Sunt fericit", a declarat Halman intr-un interviu pentru USA Today in luna iunie a acestui an.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”