FCSB - Sparta  Pronosticul lui  Cristi Balaj : „Ei vor merge mai departe”
Sparta - FCSB / Foto: Imago

FCSB - Sparta Pronosticul lui Cristi Balaj: „Ei vor merge mai departe”

  • Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre șansele FCSB-ului de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, după returul cu Sparta Praga.
  • FCSB - Sparta Praga este programat marți, 13 august, de la ora 21:30, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, manșa retur. La Praga, scorul a fost egal, 1-1.
  • FCSB - Sparta Praga va fi transmis în direct pe Pro TV, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, este de părere că FCSB va reuși să treacă de Sparta Praga și se va califica în play-off-ul LigiI Campionilor.

În play-off, FCSB ar juca împotriva câștigătoarei dintre PAOK Salonic (Grecia) și Malmo FF (Suedia). În turul din Suedia, scorul a fost egal, 2-2.

De asemenea, fostul arbitru consideră că CFR Cluj va rămâne singura echipă din Conference League, după această fază.

Cristi Balaj: „Sparta arată diferit față de anii anteriori”

Cristi Balaj nu-i dă șanse Corvinului să treacă de Astana, după 1-2 la Sibiu, dar e convins că CFR va elimina Maccabi Petah Tikva, acasă, după 1-0 în tur, în Ungaria.

„Din păcate, cred că vor merge mai departe doar două echipe. Noi (n.r. - CFR Cluj) și FCSB. I-am văzut și pe cei de la Sparta Praga, iar FCSB are o oportunitate de care trebuie să profite.

Și noi, la fel, atâta timp cât vom trata cu aceeași seriozitate partida. Sparta arată diferit față de ceea ce au arătat în anii anteriori și sunt convins că cei de la FCSB vor profita de acest lucru”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Când joacă CFR Cluj și Corvinul

Corvinul o întâlnește pe Astana în deplasare, miercuri, 14 august, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

  • În tur, la Sibiu, Astana s-a impus cu 2-1.

Dacă se va califica în play-off, Corvinul va întâlni învingătoarea duelului St Mirren (Scoția) - SK Brann (Norvegia).

CFR Cluj va juca împotriva celor de la Maccabi Petah Tikva, joi, 15 august, de la ora 20:00, pe teren propriu. Meciul va fi transmis în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

  • În tur, la Sofia, CFR s-a impus cu 1-0.

Dacă trece de Maccabi, CFR Cluj va întâlni câștigătoarea dintre CSKA 1948 (Bulgaria) - Pafos (Cipru).

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”