STAREA LUI OLARU  A suferit o accidentare la cap în meciul cu Maccabi, a fost înlocuit și  dus la spital , în Budapesta +9 foto
Darius Olaru

STAREA LUI OLARU A suferit o accidentare la cap în meciul cu Maccabi, a fost înlocuit și dus la spital, în Budapesta

  • În minutul 14 al meciului Maccabi Tel Aviv - FCSB, Olaru s-a ciocnit violent, cap în cap, cu Addo și și-a spart arcada, dar a continuat să joace
  • La jumătate reprizei secunde a cedat, având amețeli, a fost schimbat, după care a fost investigat medical la un spital din Budapesta
  • Rezultatele sunt bune: a suferit doar o comoție, se va antrena normal începând de mâine și poate juca marți, la Praga, cu Sparta, în turul 3 din UCL

Care e starea lui Darius Olaru după accidentarea suferită miercuri seara? Probabil că răspunsul la această întrebare a fost principala grijă a suporterilor FCSB imediat după fluierul de final al meciului cu Maccabi Tel Aviv, care a trimis-o pe campioana României în turul 3 din Champions League.

Etapa #5 din Liga 1 LPF a comunicat  programul complet : FCSB joacă vineri, Dinamo luni
Citește și
Etapa #5 din Liga 1LPF a comunicat programul complet: FCSB joacă vineri, Dinamo luni
Citește mai mult
Etapa #5 din Liga 1 LPF a comunicat  programul complet : FCSB joacă vineri, Dinamo luni

El și-a spart capul încă din startul meciului, după ce s-a ciocnit violent la un duel pentru minge cu Addo. A fost bandajat și a continuat să evolueze încă o oră, după care, acuzând amețeli, a solicitat să fie schimbat. În locul său a intrat Baba Alhassan.

De la stadion direct la spital

Chiar dacă imediat după terminarea partidei, el a intrat pe gazon și s-a bucurat alături de colegii săi, de la arenă, Olaru a ajuns la spital, nu la hotel, împreună cu echipa.

Însoțit de medicul Flavian Arămitu a fost la o clinică din Budapesta, dincolo de miezul nopții, pentru a efectua investigații amănunțite, mai ales că era vorba despre o accidentare la cap.

RMN-ul, dar și celelalte analize n-au arătat că a suferit altceva în afara unei comoții, survenită în urma loviturii cu fotbalistul campioanei Israelului. Olaru se va putea antre normal chiar începând de mâine și va fi apt 100% pentru meciul de marți, de la Praga.

Darius Olaru priminând îngrijiri medicale
Darius Olaru priminând îngrijiri medicale

Galerie foto (9 imagini)

Darius Olaru priminând îngrijiri medicale.jpeg Darius Olaru Darius Olaru priminând îngrijiri medicale Darius Olaru priminând îngrijiri medicale Darius Olaru priminând îngrijiri medicale
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

A plecat Coman, el a rămas numărul 1

Darius Olaru (26 de ani) e, după plecarea lui Florinel Coman, cel mai important fotbalist al roș-albaștrilor. E cotat la 7 milioane de euro, numărul 1 din lotul condus de cuplul Charalambous - Pintilii, doar în acest sezon, în cele 6 meciuri în care a evoluat a produs 5 goluri: a marcat de 4 ori și a oferit o pasă de gol.

În tot sezonul trecut, indiferent de competiție, Olaru a jucat 43 de meciuri pentru FCSB, a marcat 15 goluri și a dat 6 assisturi.

FCSB o va întâlni pe Sparta Praga, campioana Cehiei, în turul 3 din Champions League. Turul are loc în deplasare, marți, de la ora 21:00.

Echipa care se va califica va disputa play-off-ul de Champions League și va fi sigură și de prezența în competiția principală din Europa League.

Tragerea la sorți pentru play-off-ul UCL va avea loc luni, iar lista posibililor adversari se rezumă la 5 nume:

  • Dinamo Zagreb
  • Steaua Roșie Belgrad
  • PAOK Salonic sau Malmo
  • Ferencvaros sau Midtjylland
  • Young Boys Berna
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”