Replică Declan Rice „taxează” comentariile francezilor la adresa lui  Lamine Yamal : „N-am înțeles de ce au vrut să îl discrediteze”

ReplicăDeclan Rice „taxează” comentariile francezilor la adresa lui Lamine Yamal: „N-am înțeles de ce au vrut să îl discrediteze”

  • Spania - Anglia. Declan Rice (25 de ani), mijlocașul naționalei Albionului, i-a criticat pe jucătorii francezi pentru declarațiile la adresa lui Lamine Yamal (16 ani).
  • Spania - Anglia, finala Euro 2024, se va disputa duminică, de la ora 22.00, la Berlin, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la ProTV.

Înaintea partidei Spania - Franța, scor 2-1, din semifinale Adrien Rabiot (29 de ani) îl „înțepase” pe Lamine Yamal: „Să nu-l lăsăm să se simtă confortabil și să-i arătăm că, pentru a juca o finală de Euro, va trebui să facă mai mult decât a făcut până acum”.

Yamal a răspuns pe teren, unde a marcat golul egalizator și a fost declarat omul meciului.

Imediat după fluierul final, Lamine Yamal a strigat către camera îndreptată către el: „Habla ahora!”, adică „Vorbește acum!”. Un mesaj adresat lui Rabiot, cel care n-avea încredere în calitățile sale.

Anglia - Spania. Declan Rice, replică pentru francezi

Mijlocașul englez Declan Rice i-a criticat pe jucătorii echipei Franței, care înaintea semifinalei cu Spania, pierdută cu scorul de 1-2, au contestat valoarea spaniolului Lamine Yamal (17 ani).

În timpul conferinței de presă care a precedat finala Spania - Anglia, Declan Rice l-a lăudat pe Yamal, care are toate șansele să fie desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului.

„Imediat după meciul cu Olanda (scor 2-1 pentru Anglia) am văzut o informație că Lamine Yamal avea 12 ani când a apărut COVID. E destul de înfricoșător! El arată cât de bun este. Are 16 ani, n-am înțeles de ce jucătorii francezi ar discredita un jucător într-un asemenea mod”, a spus Declan Rice, citat de sportbible.com.

1 gol
și 3 pase decisive are Yamal la Euro 2024

„Ce a făcut el la Barcelona până la 16 ani, trebuie aplaudat. Eu, ca fan de fotbal și ca jucător, consider că trebuie respectat.

Uneori trebuie să spui wow, pentru că la 16 ani arată mult curaj pentru a juca la FC Barcelona. Este cu adevărat special ce face la vârsta sa”, a completat Rice.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”