Dinamo  Ce transferuri ar pregăti „câinii”: unul dintre ei a jucat la  Copa America 2024
Venezuela, la Copa America 2024 / Foto: Imago

Dinamo Ce transferuri ar pregăti „câinii”: unul dintre ei a jucat la Copa America 2024

  • Dinamo București ar mai pregătește două transferuri în aceste zile: mijlocașul Matias Lacava (21 de ani), plus un atacant.

Dinamoviștii nu vor să mai treacă prin calvarul din sezonul trecut, când au fost aproape de o nouă retrogradare, și sunt deciși să-i facă toate poftele antrenorului Zeljko Kopic.

Următorul jucător important care are șanse foarte mari să ajungă la echipe, cât de curând, este internaționalul venezuelean Matias Lacava (21 de ani), anunță gsp.ro.

Jucătorii transferați de Dinamo până în acest punct:

  • Andrei Caragea (Sassuolo Primavera), Cătălin Cîrjan (Arsenal), Alexandru Roșca (Șelimbăr), Kennedy Boateng (Austria Lustenau), Răzvan Pașcalău (Lecce Primavera), Raul Opruț (împrumut Kortrijk), Maxime Sivis (Guingamp), Andrei Mărginean (împrumut Sassuolo), Raul Rotund (U Cluj)

Nu s-a încheiat perioada de mercato pentru Dinamo

Matias Lacava este un mijlocaș lateral, născut pe 24 octombrie 2002 la Caracas (Venezuela), care deține și cetățenie spaniolă.

Acesta și-a făcut junioratul în Europa, la Barcelona, Lazio Roma și Benfica Lisabona, însă în 2019 s-a transferat în Columbia, la Puerto Cabello, club de care aparține și-n prezent.

A fost împrumutat, succesiv, în ultimii trei ani, la Santos (Brazilia), Tondela și Vizela (ambele din Portugalia).

În această vară s-a întors la Puerto Cabello, însă nu are de gând să rămână prea mult timp în Columbia.

700.000 de euro
este cota de piață a lui Matias Lacava, conform transfermarkt.de

În ultimul sezon, la Vizela, în prima ligă a Portugaliei, Lacava a bifat 20 de partide, în care nu a reușit să marcheze vreun gol, însă a oferit patru pase decisive.

Pentru evoluțiile sale de la Vizela, mijlocașul a făcut parte din lotul Venezuelei pentru Copa America 2024.

Chiar dacă nu a fost om de bază pentru sud-americani, Lacava a bifat ultimele minute ale confruntării cu Canada, din sferturile de finale.

  • Canada a învins Venezuela la lovituri de departajare, scor 5-4.

Dinamo mai vrea și un atacant

Zilele trecute, antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, a anunțat că mai vrea cel puțin câte un jucător pentru fiecare compartiment.

A sosit fundașul dreapta Maxime Sivis, mijlocașul Matias Lacava este aproape să semneze, iar pe lista de așteptare se mai află încă un atacant, al cărui nume nu este, încă, cunoscut.

Însă, dinamoviștii vor să se miște rapid și să rezolve și această problemă în următoarele zile, anunță sursa citată.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
16.09
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
16.09
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
16.09
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”