Acuză arbitrajul   Dorinel Munteanu: „Ce pot să cred când toate mi se întâmplă înaintea  meciului cu Dinamo ?!”
Dorinel Munteanu/Foto:sportpictures.eu

Acuză arbitrajul Dorinel Munteanu: „Ce pot să cred când toate mi se întâmplă înaintea meciului cu Dinamo?!”

  • Dorinel Munteanu (56 de ani) a tras primele concluzii după remiza, scor 0-0, pe terenul celor de la Gloria Buzău, din cadrul etapei #9, din Liga 1.
  • Etapa viitoare, Oțelul primește vizita lui Dinamo, vineri de la ora 21:00

După acest rezultat, gălățenii rămân pe locul al doilea, cu 16 puncte.

Mândru  Eugen Neagoe consideră că Buzăul merita victoria, dar se bucură că nu a făcut „ nicio greșeală  în apărare”
Citește și
Mândru Eugen Neagoe consideră că Buzăul merita victoria, dar se bucură că nu a făcut „nicio greșeală în apărare”
Citește mai mult
Mândru  Eugen Neagoe consideră că Buzăul merita victoria, dar se bucură că nu a făcut „ nicio greșeală în apărare”

Dorinel Munteanu: „Am ales greșit”

La finalul partidei, Dorinel Munteanu a transmis că-și asumă acest rezultat și este dezamăgit de atacanții folosiți în prima repriză (Tănăsă, Pop și Maciel).

Adversarul nostru ne-a surprins pe câteva contraatacuri, am controlat jocul, dar am ales greșit în formula de start jucătorii de atac.

Îmi asum, pentru că eu fac echipa, pentru că vreau mai multă consecvență în atac. Nu ne-am creat foarte multe faze.

Jucătorii pe care i-am schimbat nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor mele. S-au făcut greșeli care ne-au pus probleme.

Budescu ne-a creat cele mai mari probleme. Nu sunt mulțumit. Obiectivul meu era să luăm toate cele 3 puncte. 

Orice jucător trebuie susținut, Maciel este un jucător bun. Problema nu este la Maciel. Ca să ajungi în fața porții trebuie să contribuie mai mulți.

Ne așteaptă o partidă grea cu Dinamo și alte etape grele, urmează Rapid, CFR, Craiova. Sunt și lucruri pozitive, lucruri bune și mai puțin bune. Ca să câștigi jocuri, trebuie să marchezi și să fim mai ofensivi. 

Cred că echipa gazdă este mulțumită de acest rezultat de egalitate”, a declarat Dorinel Munteanu la Prima Sport.

Dorinel Munteanu: „Nu suntem la balet”

Oțelul a rămas în inferioritate numerică în finalul partidei din Crâng, după eliminarea lui Stevanovic, în urma cumulului de cartonașe galbene.

Tehnicianul gălățenilor consideră că centralul partidei, George Găman, l-a eliminat mult prea ușor pe jucătorul său.

„Nu am văzut faza. Dar nu poți să dai la o fază fixă cartonaș, nu suntem la balet, aici e un sport bărbătesc. Eu cred că arbitrii trebuie să ne respecte.

Nu cred că a fost un fault așa grav. Mi-a rupt echilibrul, în meciul viitor nu îl am pe unul dintre cei mai buni fundași ai noștri. Ce pot să cred? Ce pot să cred când toate mi se întâmplă înaintea meciului cu Dinamo?”

Meciul a fost destul de echilibrat. Am avut șanse și noi și ei, dar asta e, mergem la Galați cu un punct Juri Cissoti, căpitan Oțelul
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Campionate
12:11
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Citește mai mult
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Campionate
11:34
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Citește mai mult
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid