Reacție   Boloni , după plecarea lui Iordănescu de la națională: „O singură frază vreau să spun...”
Ladislau Boloni / Foto: Imago

Reacție Boloni, după plecarea lui Iordănescu de la națională: „O singură frază vreau să spun...”

Edi Iordănescu a decis să nu mai accepte prelungirea înțelegerii și a încheiat contractul cu Federația Română de Fotbal.

Au existat luni întregi de discuții între președintele FRF, Răzvan Burleanu, și Edi Iordănescu, însă fără niciun rezultat. Tehnicianul nu a fost convins să se continue treaba bună din ultima perioadă.

  • România a jucat în „optimi” la Euro 2024, competiție la care s-a calificat pe primul loc în grupa preliminară, înaintea Elveției.

Ladislau Boloni: „Vă rog să mă înțelegeți”

Înainte ca Edi Iordănescu să fie numit selecționer al României, în ianuarie 2022, Federația Română de Fotbal s-a aflat în negocieri avansate cu fostul selecționer Ladislau Boloni, cel care era liber de contract în acel moment.

Nu s-a ajuns la o înțelegere din pricina clauzelor pe care FRF insista să le impună. Mai exact, cerea performanță în Liga Națiunilor.

Ladislau Boloni este liber de contract și-n acest moment, după despărțirea de Metz, însă nu dorește să ia în calcul o eventuală deschidere a discuțiilor cu Federația.

În schimb, „Loți” regretă faptul că Edi nu și-a continuat munca foarte bună realizată alături de „tricolori”.

„Doar o singură «frază» spun în legătură cu asta și vă rog să mă înțelegeți.

E păcat că nu poate să continue cu echipa națională pe care acum o cunoaște perfect. Cred că a făcut o treabă bună și e păcat că nu găsește resurse să continue”, a declarat Ladislau Boloni, conform protv.ro.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă