Impresionați  Interviul cu  Edi Iordănescu  a ajuns viral: „Ia-ți 90 de secunde ca să vezi asta”
Edi Iordănescu, la Euro 2024 / Foto: Sport Pictures

Impresionați Interviul cu Edi Iordănescu a ajuns viral: „Ia-ți 90 de secunde ca să vezi asta”

  • Selecționerul României, Edi Iordănescu (46 de ani), a oferit un interviu emoționant jurnaliștilor din Australia, imediat după ce naționala României a fost eliminată de la Euro 2024.
  • România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, pe stadionul „Allianz Arena” din Munchen, în optimile de finală ale Euro 2024.

La scurt timp după meci, Edi Iordănescu a mers în zona interviurilor pentru a sta de vorbă cu jurnaliștii prezenți la eveniment.

Tehnicianul a fost intervievat de către „Optus Sport”, iar răspunsurile sale au conturat un interviu ajuns viral pe Tik Tok.

Ia-ți 90 de secunde pentru a urmări unul dintre cele mai emoționante interviuri pe care le vei vedea în această perioadă.

Este antrenorul României, Edi Iordănescu, și «frumoasa poveste» scrisă de echipa sa și fanii români”, așa au descris australienii „intervenția” lui Edi Iordănescu.

Peste 20.000 de aprecieri

Videoclipul a făcut în mai puțin de 24 de ore: 20.000 de aprecieri, peste 200 de comentarii și peste 600 de distribuiri.

De asemenea, majoritatea comentariilor, atât dinspre români, cât și dinspre străini, au fost de apreciere pentru antrenorul român.

Românii ar trebui să învețe că, atunci când românii sunt uniți, sunt puternici. Când cred cu adevărat, sunt puternici. Când dau totul și luptă pentru visurile lor sunt puternici.

Am terminat o poveste frumoasă, în această seară. Nu am vrut să o terminăm așa. O poveste frumoasă care a făcut foarte multă lume fericită, dar ne-a dat și multă inspirație și încredere pentru viitor”, a declarat Edi, în cadrul interviului.

Iordănescu: „Suporterii sunt campionii Europei”

Edi Iordănescu a făcut o reverență „în fața” suporterilor români aflați în Germania și speră ca și echipa națională să ajungă la nivelul lor în viitorul apropiat.

„Am terminat o poveste frumoasă, cu o calificare în grupe de pe primul loc, cu noi câștigând grupa la Euro, iar acum am înfruntat un adversar fantastic, care a reușit să câștige partida.

În felicit pentru asta. Dar mai mult îi felicit pe jucătorii mei. Sunt mândru de ei, de tot ce au făcut și poate este un nou start pentru fotbalul românesc.

Românii ar trebui să învețe că atunci când sunt împreună, sunt puternici. Când muncesc mult sunt puternici. Ar trebui să muncim mai mult, împreună.

Sunt mândru de fani și le cer scuze pentru că nu am putut să fim la același nivel cu ei. Ei sunt, cu siguranță, campionii Europei. Noi nu. Poate pe viitor”, a completat selecționerul.

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport