Tăietor de lemne Erling Haaland, antrenamente speciale de  forță în vacanță
Erling Haaland, cu trofeul Premier League Foto: Imago

Tăietor de lemneErling Haaland, antrenamente speciale de forță în vacanță

  • Erling Haaland, 24 de ani duminică, s-a pregătit pentru noul sezon și în pauza de vară. Într-un stil propriu: a tăiat lemne. 
  • Un angajat al lui Manchester City i-a spus: „Să tai lemne în munți e lucrul cel mai specific auzit vreodată despre Erling Haaland”.
  • Vârful norvegian a fost doi ani la rând golgheterul Premier League, cucerind și Gheata de Aur în 2023, la primul sezon în Anglia.

Erling Haaland a apărut ca o stea în ascensiune și acum e deja sus, pe cer, la cea mai mare înălțime, deși duminică, 21 iulie, împlinește de-abia 24 de ani. 

Haaland a atacat Premier League ca o tornadă

În 2022, vârful norvegian s-a transferat la Manchester City și toată lumea se întreba dacă va rezista în fotbalul englez. 

Răspunsul nordicului: a atacat Premier League ca o tornadă, răsturnând toate așteptările, dând peste cap elita insulară. 

În primul sezon, a marcat 52 de goluri în 53 de meciuri în toate competițiile, dintre care 36 în 35 de partide în campionat și 12 în 11 întâlniri de Champions League. 

A devenit golgheterul Premier, cel mai prolific jucător al Ligii Campionilor, a cucerit Gheata de Aur și trei trofee cu City: titlul, Cupa Angliei și Champions!

90 de goluri
a marcat Erling Haaland la Manchester City în toate competițiile (plus 15 assisturi) în 98 de partide jucate la echipa engleză în toate competițiile

Vrea 3-3-3: al treilea an, al treilea titlu de campion, al treilea trofeu de golgheter

În a doua stagiune de Premier League, Haaland a fost din nou golgheter. 

Nu a mai avut la fel de multe reușite, 27 în 31 de partide (38 în total), însă suficiente cât să câștige încă o dată cursa celor mai valoroși marcatori ai celui mai bun campionat din lume. 

Se pregătește de al treilea sezon la Manchester. Vrea al treilea titlu de campion și al treilea trofeu de golgheter. 3-3-3!

180 de milioane de euro
este cota lui Erling Haaland, potrivit Transfermarkt

„Tata m-a forțat, n-am avut ce să fac”

Erling a impresionat mereu cu simțul golului, dar și cu puterea sa extraordinară, modul unic în care lovește apărările adverse și le pune la pământ înainte de a înscris. 

Oricât de mare ar fi zidul în fața sa, îl dărâmă și tot găsește calea spre plasă. 

S-a spus că nutriția e unul dintre secretele sale, pregătirea fizică e altul. Scandinavul mai are unul: în vacanță, orice face înseamnă și un antrenament pentru noul sezon. 

Acum, el dezvăluie că în pauza de vară și-a menținut nivelul fizic tăind lemne. 

Un angajat al lui Manchester City îi spune într-un videoclip postat pe pagina de X (ex-Twitter) a clubului: „Să tai lemne în munți e lucrul cel mai specific auzit vreodată despre Erling Haaland”. 

Iar atacantul îi răspunde: „Lucrul cel mai specific norvegienilor”. Încheind cu un zâmbet: „Tata m-a forțat, n-am avut ce să fac”. 

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5