Panțîru s-a salvat Evoluția cu Farul îl ține în lot: „Cel mai bun de pe teren!” » În locul cui intră  Florin Tănase  pe listele pentru UCL și Liga 1 +13 foto
Constantin Grameni (Farul) și Nana Antwi (FCSB). Foto: Sport Pictures

Panțîru s-a salvatEvoluția cu Farul îl ține în lot: „Cel mai bun de pe teren!” » În locul cui intră Florin Tănase pe listele pentru UCL și Liga 1

  • Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (66 de ani), a afirmat că îl va scoate pe ghanezul Nana Antwi (23 ani) de pe lista UEFA și de pe cea pentru Liga 1, după prestația dezamăgitoare din victoria cu Farul, scor 3-2.
  • Finanțatorul grupării bucureștene declarase recent că Ionuț Panțîru (28 ani) își va pierde locul în lot, dar fundașul stânga a impresionat în partida din Ghencea.

FCSB a obținut prima victorie în acest sezon de Liga 1, dar jucătorii campioanei României nu au scăpat nici de această dată de criticile patronului.

FCSB - Farul  Campioana sparge gheața în Liga 1 după un derby spectaculos:  victorie controversată  în prelungiri!
Citește și
FCSB - Farul Campioana sparge gheața în Liga 1 după un derby spectaculos: victorie controversată în prelungiri!
Citește mai mult
FCSB - Farul Campioana sparge gheața în Liga 1 după un derby spectaculos: victorie controversată în prelungiri!

Nana Antwi va fi scos de pe lista UEFA și de pe cea pentru Liga 1

Becali s-a declarat dezamăgit de evoluția lui Antwi și a afirmat că fundașul dreapta va fi scos de pe lista UEFA și de pe cea pentru campionat.

În schimb, patronul FCSB l-a lăudat pe Ionuț Panțîru, care era vizat inițial de această schimbare, după revenirea lui Florin Tănase.

„Tănase nu îl mai înlocuiește pe Panțîru. Astăzi a fost cel mai bun de pe teren Panțîru, nu a greșit nicio pasă, iar ca atare Tănase va intra în locul lui Antwi.

Ce să faci cu Antwi? Ne mai păcălim și noi. Nu mi-a plăcut. Nu dă o centrare”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Verdictul expertului Ion Crăciunescu a analizat  penalty-ul controversat  primit de FCSB: „Se vede clar, despre ce vorbim?”
Citește și
Verdictul expertuluiIon Crăciunescu a analizat penalty-ul controversat primit de FCSB: „Se vede clar, despre ce vorbim?”
Citește mai mult
Verdictul expertului Ion Crăciunescu a analizat penalty-ul controversat primit de FCSB: „Se vede clar, despre ce vorbim?”

Panțîru nu aflase decizia lui Gigi Becali

După meci, fundașul nu aflase încă decizia patronului FCSB, care anunțase că îl va păstra pe lista UEFA și pe cea pentru Liga 1.

„Am văzut ce a declarat patronul după venirea lui Tănase, dar cu mine nu s-a vorbit nimic. Eu mai am un an de contract aici. Nu mi s-a transmis nimic încă. Poate o să mă cheme la discuții, nu știu. Cât timp se va apela la mine, eu voi fi la 100%”, a spus Ionuț Panțîru.

Acesta a vorbit și despre revenirea ca titular după o perioadă îndelungată: „E bine că s-a terminat cu bine. Am câștigat, am revenit, prima victorie în campionat. Sperăm să continuăm pe aceeași cale și în Europa.

E o bucurie foarte mare că am revenit pe teren, dar și nimeni nu știe munca din spate, în afară de mine și familia mea. Pe această cale vreau să le mulțumesc și tuturor din club, care au fost alături de mine.

Și domnului Gigi Becali vreau să-i mulțumesc pentru că mi-a asigurat absolut tot ce am avut nevoie. Am fost cu banii la zi, cu tratamentul, îi mulțumesc pentru tot”.

FCSB - Farul. Foto: sportpictures
FCSB - Farul. Foto: sportpictures

Galerie foto (13 imagini)

FCSB - Farul. Foto: sportpictures FCSB - Farul. Foto: sportpictures FCSB - Farul. Foto: sportpictures FCSB - Farul. Foto: sportpictures FCSB - Farul. Foto: sportpictures
+13 Fotografii
labels.photo-gallery
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5