FCSB - virtus Brigadă  austriacă  la returul din Ghencea

FCSB - virtusBrigadă austriacă la returul din Ghencea

  • Partida FCSB – Virtus va fi arbitrată de o brigadă din Austria, care îl va avea pe Stefan Ebner la centru.
  • FCSB – Virtus, manșa secundă a primului tur preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc, marți, de la 20.30, pe Stadionul Steaua, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la voyo.ro
  • În manșa tur, FCSB s-a impus, în deplasare, cu scorul de 7-1.

Arbitrul austriac Stefan Ebner, în vârstă de 33 de ani, va conduce la centru partida retur dintre FCSB și Virtus, informează site-ul oficial al UEFA.

Ebner, arbitru FIFA din 2019, nu a mai condus până în momentul de față meciuri ale echipelor din România.

Ebner va fi ajutat la cele două linii de asistenții Robert Steinacher și Manuel Undesser, în timp ce arbitru de rezervă va fi Safak Barmaksiz.

FCSB a pus la vânzare biletele pentru partida cu Virtus

FCSB va disputa partida retur cu Virtus pe Stadionul Steaua, deoarece Arena Națională este ocupată în această perioadă cu organizare diferitelor concerte.

Prețurile variază între 30 de lei la peluze și 250 de lei la categoria VIP 1. Pentru un bilet la tribuna a doua, doritorii vor trebui să achite 50 de lei, iar pentru unul la VIP 1, acesta va costa 100 de lei.

Dacă va trece în turul secund, FCSB va întâlni campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. Partida se va disputa în data de 23 iulie, turul, și va fi transmisă în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct de ProTV.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”