Fierbe Giuleștiul Fanii Rapidului, conflict la pauză cu jandarmii: s-au folosit  gaze lacrimogene!
Fanii Rapidului s-au răfuit cu jandarmii la pauza meciului cu CFR Cluj

Fierbe GiuleștiulFanii Rapidului, conflict la pauză cu jandarmii: s-au folosit gaze lacrimogene!

  • Fanii Rapidului s-au răfuit cu jandarmii la pauza meciului cu CFR Cluj.
  • Conflictul a avut loc la tribuna a doua, locul de unde suporterii au aruncat cu obiecte în marcatorul primului gol, Daniel Bîrligea
  • Atacantul naționalei României a fost înjurat de galeria Rapidului la jumătatea primei reprize

Fanii Rapidului nu l-au iertat pe Bîrligea în prima repriză. Atacantul a fost înjurat, iar după ce a marcat s-a bucurat în fața suporterilor de la tribuna a doua, care au aruncat înspre atacant cu mai multe obiecte.

La pauză, ultrașii din sectorul de la tribuna a doua au intrat în conflict cu jandarmii. Aceștia au folosit și gaze lacrimogene, chiar dacă în acea zonă se aflau și familii cu copii.

Probleme au fost și în peluză, unde observatorul a cerut scoaterea unui banner afișat de galeria rapidistă și apoi coborât pe gard: „Copiii cu bani, iertați de judecătorie / Ultrași, pentru pyro, băgați la pușcărie”.

Fierbe Giuleștiul Fanii Rapidului, conflict la pauză cu jandarmii: s-au folosit  gaze lacrimogene! Fierbe Giuleștiul Fanii Rapidului, conflict la pauză cu jandarmii: s-au folosit  gaze lacrimogene!

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”