Garita A semnat Atacantul  a fost prezentat oficial  la noua sa echipă
Arnold Garita (dreapta) / Foto: Sport Pictures

Garita A semnatAtacantul a fost prezentat oficial la noua sa echipă

  • Telenovela a luat sfârșit: atacantul Arnold Garita (29 de ani) a ajuns la o înțelegere cu formația Hapoel Beer-Sheva din Israel și a semnat.
  • Fotbalistul a fost dorit și de către FCSB, în această vară, însă discuțiile au fost sistate definitiv din cauza unor neînțelegeri.

UPDATE: Arnold Garita a fost prezentat oficial la Hapoel Beer-Sheva!

Atacantul a semnat un contract valabil până în vara lui 2026.

___________________________________________________

Știrea inițială

Arnold Garita este liber de contract, după ce s-a despărțit, în această vară, de saudiții de la Al-Faisaly.

Vârful născut la Douala (Camerun) a trecut cu bine vizita medicală și urmează să-și pună semnătura pe noul angajament, anunță sportpesurse.ro.

  • La Hapoel Beer-Sheva, Arnold Garita va fi coleg cu fotbalistul român Antonio Sefer.

Arnold Garita n-a mai ajuns la FCSB

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB, așa cum se preconiza, și va juca pentru fosta campioană a Israelului.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îl aștepta pe Arnold Garita în România, pentru a efectua mai multe teste medicale suplimentare, însă fotbalistul nu a mai ajuns.

Roș-albaștrii erau îngrijorați de faptul că fotbalistul ar avea anumite accidentări netratate complet, care ar putea recidiva.

Garita mi-a plăcut întotdeauna. Am auzit niște zvonuri că am semnat contractul cu el. Trebuia să vină luni să facă vizita medicală la genunchi și n-a venit.

Dacă n-a venit nici marți, i-am sunat impresarul și i-am zis să nu mai vină deloc. Aici nu ne jucăm, FCSB e club serios! Nu știu de ce n-a venit, nu mă interesează. Garita, la revedere”, declara Gigi Becali, în urmă cu o lună, conform digisport.ro.

Cu toate acestea, se pare că Arnold Garita a trecut cu brio testele medicale efectuate în Israel și va încerca să o ajute pe Hapoel Beer-Sheva să se califice în faza principală din Conference League.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”