lista neagră 3 jucători de la  FCSB , interziși în primul „11” după egalul cu LASK Linz: „Se ascund de minge!” +18 foto
Alexandru Băluță/ Foto:sportpictures

lista neagră3 jucători de la FCSB, interziși în primul „11” după egalul cu LASK Linz: „Se ascund de minge!”

  • LASK Linz - FCSB 1-1. Gigi Becali (66 de ani) a anunțat că 3 dintre jucătorii care au evoluat în Austria și-au pierdut locul în primul „11”, după prima manșă din play-off-ul Europa League.
  • Este vorba de Alexandru Băluță, Marius Ștefănescu și Mihai Lixandru.
  • Returul cu LASK Linz este programat joi, 29 august, pe Stadionul „Steaua” cu începere de la ora 21:30.
  • Învingătoarea se califică în faza principală din Europa League, în timp ce învinsa merge în Conference League.

FCSB a plecat neînvinsă din Austria, însă Gigi Becali e nemulțumit și anunță schimbări importante în echipa campioanei.

„Nu sunt fericit”   David Miculescu , emoții pentru returul cu LASK Linz: „Și cu Sparta Praga a fost 1-1 în tur și am pierdut!”
Citește și
„Nu sunt fericit” David Miculescu, emoții pentru returul cu LASK Linz: „Și cu Sparta Praga a fost 1-1 în tur și am pierdut!”
Citește mai mult
„Nu sunt fericit” David Miculescu , emoții pentru returul cu LASK Linz: „Și cu Sparta Praga a fost 1-1 în tur și am pierdut!”

LASK Linz - FCSB. Gigi Becali scoate 3 jucători din primul „11”

La finalul partidei din Austria, Gigi Becali i-a luat la țintă pe mijlocașii Alexandru Băluță, Marius Ștefănescu și Mihai Lixandru.

„Atacantul o să fie Tănase. În stânga și dreapta vom vedea. În dreapta, Băluță, pe care îl consideram precum Coman, nu îl mai văd pe teren, nu mai joacă nimic.

Ștefănescu nu are nicio realizare. Tănase atacant, Tavi în stânga și în dreapta nici nu știu. Am doi jucători foarte valoroși, dar nu știu cu cine să joc. Îmi e frică, mi-e că nu ating mingea iar. O să joace Miculescu în dreapta. Avem soluții.

Lixandru o să joace când o să creadă că are valoare. Am văzut niște declarații... Dacă el crede că Sparta are valoare și e mai bună ca noi, atunci nu va mai juca. Mi-a plăcut mult de el. Era posibil să-l fi depășit pe Șut. Dar de o perioadă se ascunde de joc. Eu nu mai înțeleg fotbalul, e o mare dilemă.

Cum, Lixandru, tu, care erai aproape numărul 1, te ascunzi de joc?! Ștefănescule, erai cel mai bun de la Sepsi, te ascunzi de minge?! Eu te văd că te ascunzi! Tănase nu a fost extraordinar, dar măcar nu s-a ascuns. Eu îi critic ca să joace, să nu se mai ascundă de minge”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu
LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu

Galerie foto (18 imagini)

LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu LASK Linz - FCSB (meci). Foto: sportpictures.eu
+18 Fotografii
labels.photo-gallery

LASK Linz - FCSB.Gigi Becali: „Singurul care mi-a plăcut”

Cu toate acestea, patronul roș-albaștrilor l-a remarcat pe Baba Alhassan, cel care a intrat în minutul 66, în locul lui Malcom Edjouma.

De altfel, patronul campioanei a subliniat jocul bun al echipei sale după schimbările de la pauză, atunci când Octavian Popescu și Florin Tănase și-au făcut apariția pe teren.

„Nu prea sunt mulţumit de prima repriză cu ce s-a întâmplat. Am avut şi noroc, că altfel putea să iasă. De ce să nu intri în teren să joci ca în a doua repriză? Am intrat. Nu pot să-mi dau seama. Ei au mai contat? A fost mingea doar la noi în a doua repriză. Era 70-30 posesia, apoi s-a făcut 60-40 posesia, ei n-au mai contat în a doua repriză, cu presing.

Singurul care mi-a plăcut a fost Baba. Și Tănase cât de cât. Tănase putea să și dea gol, dar a vrut să-i paseze lui Tavi și a dat-o în aut. Pe Tănase îl văd atacant sau număr 10. Cât e Olaru acolo, el trebuie să joace atacant”, a spus Gigi Becali.

Au mai contat ei după pauză? Mingea a fost doar la noi. Am mai echilibrat posesia, a fost mingea doar la noi. În condițiile în care Tavi nu a intrat prea bine. Tănase și Baba au jucat bine. Tănase va juca atacant, pentru că e Olaru în spatele atacantului. Gigi Becali, patron FCSB
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Liga 1
11.09
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Citește mai mult
Cum va arăta FCSB Lotul ofertant deschide o dilemă: care pot fi cele două echipe, una de campionat, cealaltă de Europa
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Gimnastica
09:25
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Citește mai mult
Jordan Chiles, la MTV VMA Gimnasta americană, premiată pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din SUA
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu  transferă  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Campionate
11.09
Lovitură de imagine Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește mai mult
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu transferă la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Special
11.09
„I-am tras un pumn lui Baggio!” Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990
Citește mai mult
„I-am tras un pumn lui Baggio!”   Povestea lui Salvatore Schillaci, cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990