tren către glorie  Coman și Olaru în  pole position la transferuri  după EURO 2024
Coman și Olaru

tren către glorie Coman și Olaru în pole position la transferuri după EURO 2024

  • Fost agent FIFA, Ioan Becali crede că Florinel Coman și Darius Olaru pot prinde un transfer la echipele de top ale Europei în cazul în care vor avea evoluții bune la turneul final.
  • Conform Transfermarkt, cei doi golgheteri ai campioanei FCSB au o cotă totală de 14 milioane de euro.

Ioan Becali (71 ani) a declarat că mai mulți fotbaliști ai naționalei României pot prinde transferuri la echipele mari ale Europei, dacă tricolorii vor reuși o surpriză la turneul final din Germania.

Fostul agent FIFA spune că cele mai mari șanse la transferuri le au golgheterii campioanei FCSB, Florinel Coman și Darius Olaru.

„Coman și Olaru sunt doi jucători vitali pentru FCSB care, dacă ar avea spațiu mai mult și cu rezultate pozitive cu echipa națională, probabil vor face un pas în fotbalul mare”, a declarat Ioan Becali pentru Orange Sport.

Consiliere Cei doi antrenori cu care se sfătuiește Edi Iordănescu în pregătirea EURO 2024
Citește și
ConsiliereCei doi antrenori cu care se sfătuiește Edi Iordănescu în pregătirea EURO 2024
Citește mai mult
Consiliere Cei doi antrenori cu care se sfătuiește Edi Iordănescu în pregătirea EURO 2024

Coman și Olaru, perlele lui Becali la FCSB

Florinel Coman (26 ani) a înscris de 18 ori în acest sezon și împarte titlul de golgheter în Superligă cu Philip Otele de la CFR Cluj.

Evaluat de Transfermarkt la 7 milioane de euro, Coman a avut oferte din Argentina și Qatar, ambele refuzate de patronul de la FCSB.

În aprilie, după ce negocierile cu Al-Duhail au picat, patronul campioanei României a anunțat că îi va mări salariul lui Florinel Coman.

60.000 euro
va fi salariu lui Florinel Coman, care devine cel mai bine plătit fotbalist din Superligă

Olaru vrea în semifinale la Euro 2024

Pentru Darius Olaru (26 ani), sezonul recent încheiat a fost cel mai bun de când s-a transferat la FCSB. Olaru a marcat 15 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 41 de meciuri în care a evoluat.

În urmă cu o lună, Olaru declara că nu se gândește să plece încă de la FCSB și că are planuri mari cu naționala la turneul final din Germania.

„Gândul meu este acum la Euro 2024. Mi-am îndeplinit primul vis și am devenit campion. Iar al doilea vis este semifinala la Euro. Cred că o putem atinge și trebuie să gândim sus, dacă vrem să ajungem acolo”, spunea Olaru pentru as.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”