Iureș la pauză   Zeljko Kopic  a explicat ce le-a cerut jucătorilor la pauza meciului cu Sepsi
Zeljko Kopic / Foto: Sport Pictures

Iureș la pauză Zeljko Kopic a explicat ce le-a cerut jucătorilor la pauza meciului cu Sepsi

  • Sepsi și Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), sâmbătă seară, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din etapa a 3-a a Superligii.
  • Gazdele au deschis scorul prin Florin Ștefan, în minutul 29, însă au fost egalați de dinamoviști în minutul 74, grație reușitei lui Petru Neagu.

Dinamoviștii au făcut o primă repriză modestă. Au avut momente în care au fost sufocați de presingul adversarilor, iar ieșirile lor din defensivă au fost haotice.

Automat, „câinii” au pierdut de foarte multe ori balonul în zone periculoase ale terenului. Nu și-a găsit ritmul, dar nici soluțiile pentru a opri atacurile covăsnenilor.

Într-un final, Sepsi a și marcat, după colaborarea celor doi fundași laterali ai echipei, Bogdan Oteliță și Florin Ștefan.

Zeljko Kopic, un antrenor inspirat

Însă, ceva s-a schimbat după pauză. Mai exact, Zeljko Kopic a mers în vestiar și a dat cu pumnul în masă. Le-a cerut elevilor săi mai multă determinare și mai mult curaj la construcție.

Efectul a fost imediat. Dinamo a fost clar superioară în a doua repriză și, pe final, chiar a avut șansa de a obține toate cele trei puncte.

  • Marcatorul golului egalizator, Petru Neagu, a fost introdus pe teren de către Zeljko Kopic cu două minute înainte de a băga balonul în ațe.

După meci, Kopic a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul lui Dinamo.

Le-am spus că trebuie să jucăm fotbalul nostru, să căutăm drumul spre poartă, să jucăm mai multe între linii şi să avem mai mult curaj în acţiunile de unu contra unu.

Sunt bucuros că schimbările au fost decisive, pentru că sunt oameni care muncesc din greu. Sigur, avem un 11 de start, dar aştept o reacţie din partea celor care intră de pe bancă. Mă bucur că am insistat să marcăm pe final golul doi. Asta spune multe despre caracterul băieţilor mei.

Lucrăm mult la organizarea ofensivă. Poţi să lucrezi la antrenamente, dar este clar că avem nevoie de calitate individuală. Sunt foarte bucuros pentru Petru, pentru că a reuşit să înscrie. A arătat că are calitate şi ne-a adus un punct important”, a declarat Zeljko Kopic, după meci, la Prima Sport.

„Vom mai aduce jucători”

Antrenorul croat a recunoscut că mai așteaptă jucători noi la echipă, în perioada următoare, pentru a crea mai multă concurență la nivelul lotului.

Cred că vom aduce jucători noi. Căutăm jucători în toate compartimentele. Cu cât concurenţa este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai bune. Toţi cei din club vor să facă un Dinamo mai bun”, a adăugat Kopic.

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia