Confirmă GOLAZO.ro  Șumudică a explicat ce se întâmplă cu  Săpunaru +17 foto
Marius Şumudică şi Cristian Săpunaru. Foto: Sportpictures

Confirmă GOLAZO.ro Șumudică a explicat ce se întâmplă cu Săpunaru

  • Marius Șumudică a vorbit despre starea lui Cristian Săpunaru și eforturile fundașului de a reveni în prim-planul echipei Rapid.
  • Antrenorul a confirmat informația publicată de GOLAZO.ro: căpitanul giuleștenilor va face infiltrații pentru a putea juca, sâmbătă, de la 21:30, în meciul cu Universitatea Craiova, care e liveTEXT pe GOLAZO și în direct la Digi Sport și Prima Sport.
Rapid anunță transferuri  Șumudică: „Doi jucători noi,  peste nivelul  celor pe care îi avem”
Citește și
Rapid anunță transferuri Șumudică: „Doi jucători noi, peste nivelul celor pe care îi avem”
Citește mai mult
Rapid anunță transferuri  Șumudică: „Doi jucători noi, peste nivelul celor pe care îi avem”

În cadrul unei conferințe de presă, Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a vorbit despre situația lui Cristian Săpunaru. Fundașul va face eforturi pentru a fi apt de joc la meciul cu Universitatea Craiova.

„Săpunaru este incert în momentul de față, cu șanse slabe să joace. Sperăm să îl readucem în primul 11, probabil cu niște sacrificii enorme.

După aceea, avem două săptămâni (n.r. - pauza pentru meciurile echipei naționale) în care va fi tratat și vom încerca toate posibilitățile să-l avem măcar până în iarnă”, a declarat Marius Șumudică.

40 de ani
are Cristian Săpunaru

Săpunaru, doar 55 de minute în partida cu Poli Iași

Cristi Săpunaru a făcut eforturi pentru a evolua în meciul Poli Iași – Rapid, scor final 1-2, în care a rezistat pe teren timp de 55 de minute. După al doilea gol, marcat de Rareș Pop, acesta a solicitat o schimbare și a fost înlocuit cu tânărul Cristi Ignat.

Fundaşul a evoluat cu infiltrații pentru a putea participa la confruntarea din Liga 1.

De obicei, infiltrațiile implică injectarea unui amestec de corticosteroizi, anestezice locale și alte substanțe, care ajută la reducerea inflamației și ameliorarea simptomelor, accelerând astfel procesul de recuperare, potrivit nhs.uk.

Șumudică, înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Plecăm cu șansa a doua

„Referitor la meciul cu Craiova, cu siguranță ne așteaptă o echipă superioară din punct de vedere al punctajului. Mergem să ne batem, deși plecăm cu șansa a doua.

Totuși, sper să mă întorc cu punct sau puncte”, a spus Marius Șumudică despre partida cu Universitatea Craiova.

Mai sunt 23 de meciuri, așa că nu avem nimic de pierdut. Dacă ai o serie de două-trei victorii, ești sus în clasament; dacă ai o serie de rezultate negative, te poți trezi în subsolul clasamentului. Marius Șumudică, la conferința de presă
Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro)
Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro)

Galerie foto (17 imagini)

Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro) Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro) Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro) Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro) Marius Șumudică la conferința de presă (foto: GOLAZO.ro)
+17 Fotografii
labels.photo-gallery
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !