„Cusută cu ață albă”  Șumudică e suspicios, după bannerele afișate în galeria  Rapidului : „Nu vi se pare dubios?” +5 foto
Marius Șumudică/ Foto:Imago

„Cusută cu ață albă” Șumudică e suspicios, după bannerele afișate în galeria Rapidului: „Nu vi se pare dubios?”

  • Marius Șumudică (53 de ani) reacționat după ce galeria giuleștenilor a afișat bannere ironice la adresa lui în meciul cu Dinamo, scor final 1-1.

În Peluza Nord,  în zona în care stau membrii facțiunii Original 1923, au apărut două bannere care făceau referire la două declarații anterioare ale lui Șumudică.

Explicație   Mesajul fanilor rapidiști care au afișat bannerele  anti-Șumudică:  „Nu vă impacientați”
Citește și
Explicație Mesajul fanilor rapidiști care au afișat bannerele anti-Șumudică: „Nu vă impacientați”
Citește mai mult
Explicație  Mesajul fanilor rapidiști care au afișat bannerele anti-Șumudică:  „Nu vă impacientați”

Reacția lui Marius Șumudică

Fostul jucător și antrenor al Rapidului s-a declarat surprins de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că la sfârșitul meciului dintre Rapid și Sepsi (1-1), din etapa #4, tot stadionul i-a scandat numele.

„Nu m-a întristat, dar am fost surprins doar prin prisma a ce s-a întâmplat cu 2 săptămâni în urmă, când tot stadionul mi-a scandat numele. Și la Buzău la fel, am înțeles că acolo au fost și niște niște probleme între fani. Nu vi se pare dubios?

E clar că nu-ți cade bine, dar eu știu ce înseamnă Rapid, nu mi-e frică, nu bat în retragere. Ți se scandează numele și, după o săptămână în care n-am vorbit, n-am apărut...” a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Marius Șumudică „Această brigadă alerga să facă poze cu mine”

Totodată, Șumudică a ținut să le răspundă și membrilor facțiunii Original 1923.

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică

Galerie foto (5 imagini)

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
+5 Fotografii
labels.photo-gallery

„Această brigadă alerga după mine prin parcare mai demult, la un meci de handbal, să facă poză cu mine. La momentul respectiv erau alături de mine, erau disperați să facă poză, mă iubeau. E ceva izolat. Sunt rapidiști și îi iubesc în continuare.

Eu știu ce înseamnă Giuleștiul, probabil fanii au făcut referire la emisiunea la care am spus când ei erau în ligile inferioare, puteți să-l întrebați pe Victor Angelescu eu n am avut ofertă de la Rapid, niciodată.

Era greu să ajung la Rapid în Liga 2, eu eram angrenat în unele proiecte, în Arabia Saudită, unde trebuia să plătesc un milion de euro clauză de reziliere ca să pot pleca de la Al Shabab ca să preiau Rapidul.

Nu s-a pus problema, pentru că n-am fost ofertat. N-am vorbit cu ei, poate aș fi ajuns să discut dacă eram. Eu tot rapidist rămân, chiar dacă le place sau nu le place.

E doar un grup, nu sunt toți fanii. Eu îi iubesc și cu asta închei orice discuție. Le fac și o promisiune celor din grup: există varianta ca în pauza competițională să am echipă. Dar dacă la meciul cu U Cluj nu am angajament, o să merg în peluză și o să stau exact în mijlocul fanilor de la Original 1923.

O să încurajez echipa și pe domnul Lennon, să aibă rezultate. Eu am plecat dintre ei și mă voi întoarce acolo. Mereu am avut de pierdut pentru că mi-am arătat dragostea pentru Rapid. Mă voi duce în peluză alături de ei”, a adăugat Șumudică.

A fost cusută cu ață albă și acea întrebare pusă de un reporter domnului Lennon, care avea deja răspunsul pregătit când a fost întrebat dacă au un Șumudică prin Anglia sau ceva de genul ăsta. El deja era pregătit cu mâna, să arate «Băiatul ăla care vorbește mult». Eu nu-i răspund, îl respect, îi doresc să aibă viață lungă la Rapid și rezultate Marius Șumudică
„Ăla care vorbește tot  timpul?”  Neil Lennon, săgeți către  Șumudică : „E total neprofesionist”
Citește și
„Ăla care vorbește tot timpul?” Neil Lennon, săgeți către Șumudică: „E total neprofesionist”
Citește mai mult
„Ăla care vorbește tot  timpul?” Neil Lennon, săgeți către Șumudică : „E total neprofesionist”
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”