SOLD-OUT  Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid va atrage un număr  record  de spectatori

SOLD-OUT Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid va atrage un număr record de spectatori

  • Kylian Mbappe (25 de ani) va fi prezentat oficial la Real Madrid, marți, de la ora 13.00, pe Stadionul „Santiago Bernabeu”.
  • Fanii „galacticilor” au epuizat toate biletele distribuite gratuit de club. Pe piața neagră acestea se dau cu prețuri cuprinse între 100 și 200 de euro.
  • La stadion sunt așteptați aproximativ 80.000 de suporteri, care ar stabili recordul de asistență la prezentarea unui fotbalist.

Prezentarea atacantului francez Kylian Mbappe la Real Madrid va avea loc marți, de la ora 13:00 și se va desfășura cu casa închisă. Toate biletele au fost vândute și sunt așteptați aproximativ 80.000 de fani pe „Santiago Bernabeu”.

S-ar doborî astfel recordul din 2009, când Cristiano Ronaldo era arătat de gruparea blanco în fața a 75.000 de fani.

Duminică, Real Madrid a pus la dispoziție ultimele bilete pentru prezentare, după ce în zilele precedente au avut acces doar socios și alte categorii de membri. Tichetele s-au epuizat în doar câteva minute.

Se mai găsesc doar la bișnițari pentru sume cuprinse între 100 și 200 de euro.

75.000 de spectatori
au asistat la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid în 2009. El este urmat în clasament de Maradona la Napoli, cu 65.000 de fani în tribune.

Kylian Mbappe va fi prezentat oficial într-un eveniment grandios care va avea loc pe „Bernabeu”

Pentru a evita haosul și aglomerarea de la porțile stadionului, Real Madrid și autoritățile locale au gândit un sistem prin care fiecare spectator va primi un bilet de intrare cu valoare 0.

Întâietate la achiziționarea biletelor au avut abonații și posesorii de carduri socios.

Cum la Madrid, în ziua prezentării se așteaptă 34 de grade la umbră, acoperișul stadionului va fi tras.

Prezentarea va avea loc la ora 13.00, ora României.

Vânzările au depășit toate așteptările, timpul mediu de așteptare fiind de 4-6 săptămâni

După prima zi de la punerea în vânzarea a tricourilor cu numele lui Kylian Mbappe, timpul mediu de așteptare a crescut la 4-6 săptămâni.

Datele oficiale privind volumul vânzărilor de tricouri cu numele lui Mbappe vor fi publicate în zilele următoare.

Joi, Real Madrid a pus tricourile oficiale la vânzare, iar în câteva ore, timpul de așteptare a crescut la o lună și jumătate.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”