Replică pentru Piți MM Stoica sare în apărarea lui  Bîrligea : „Sper să citească și el declarațiile lui Pițurcă”
Daniel Bîrligea

Replică pentru PițiMM Stoica sare în apărarea lui Bîrligea: „Sper să citească și el declarațiile lui Pițurcă”

  • Mihai Stoica (59 de ani) a reacționat după ce Victor Pițurcă (68 de ani) a declarat că Daniel Bîrligea „nu se potrivește” la FCSB și că nu merită banii plătiți de campioană.
  • Președintele Consiliului de Administrație al FCSB speră ca declarațiile fostului selecționer să îl motiveze pe atacantul transferat de la CFR Cluj.
  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima Sport și DigiSport.

Daniel Bîrligea a fost transferat de FCSB de la CFR Cluj. Campioana a plătit 2.000.000 euro, în timp ce Rapid oferea 1.800.000 în trei tranșe. Victor Pițurcă susține însă că valoarea atacantului este de doar 500.000 euro.

Ultima oră    FCSB  scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
Citește și
Ultima oră FCSB scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile
Citește mai mult
Ultima oră  FCSB scoate la vânzare pachetele pentru Europa League: care sunt prețurile

Mihai Stoica, replică după declarațiile lui Victor Pițurcă despre Bîrligea

Mihai Stoica a reacționat după declarațiile dure ale lui Victor Pițurcă la adresa noului transfer al campioanei FCSB, Daniel Bîrligea.

Fostul selecționer a spus că FCSB a greșit cu aducerea lui Bîrligea.

„Păreri şi păreri, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Sper să citească şi Bîrligea declaraţia asta. El oricum nu cred că are nevoie de boost de ambiţie.

Mie îmi place că e un jucător care nu renunţă niciodată şi asta e mai important decât să fie ultracombinativ", a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Pițurcă: „Valoare medie, Bîrligea nu se potrivește la FCSB”

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a analizat în cel mai mic detaliu transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB.

„Au plătit 2 milioane jumătate pe Bîrligea, dar au greșit. Nu e jucător de 2,5 milioane, e de 500.000. Nu a demonstrat, nu a jucat pentru națională.

Un jucător pentru care plătești atât trebuie să joace constant la națională și să marcheze goluri. Eu sunt atacant, Bîrligea e atacant.

E un jucător de valoare medie, aleargă, are ambiție, dar tehnic e mai dificil. Preluări, demarcări și așa mai departe.

Louis Munteanu e mai tehnic, fără forța lui Bîrligea. E mai marcator Louis Munteanu.

Nu prea se potrivește Bîrligea la FCSB, ei atacă cu orice echipă ar juca, tot timpul.

Densitatea e mare în 20-30 de metri ai adversarului, iar Bîrligea nu e jucător care să vină, să combine, va fi greu”, a declarat Victor Pițurcă în Emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Debut amânat

Daniel Bîrligea putea debuta pentru FCSB chiar împotriva fostei echipe. CFR Cluj a inclus însă în contractul de transfer o clauză prin care trebuie să primească 100.000 de euro dacă atacantul va fi peteren la meciul direct.

Gigi Becali nu a fost de acord să plătească, astfel că debutul la FCSB se amână pentru 21 septembrie, la meciul cu Petrolul.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”