Ratare decisivă Sub privirile lui Mircea Lucescu,  Dennis Man  a irosit un penalty, iar Parma a fost eliminată din Cupa Italiei 
Dennis Man Foto:Imago

Ratare decisivăSub privirile lui Mircea Lucescu, Dennis Man a irosit un penalty, iar Parma a fost eliminată din Cupa Italiei

  • Mircea Lucescu (79 de ani) a fost prezent în tribunele stadionului „Ennio Tardini” pentru a urmări meciul dintre Parma și Palermo, din Cupa Italiei.
  • Echipa lui Man și Mihăilă a pierdut la limită, scor 0-1, și a fost eliminată din competiție încă din turul I.

Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost titulari la Parma, în timp ce Ionuț Nedelcearu a făcut parte din primul „11” al celor de la Palermo.

Parma, eliminată din Cupa Italiei, după ce Dennis Man a ratat un penalty

După evoluțiile excelente de la EURO 2024, Dennis Man a avut șansa de a marca primul gol al Parmei într-un meci oficial în acest start de sezon.

În minutul 19 al partidei, Valentin Mihăilă a fost faultat în careu de Nikolau, iar, după consultarea sistemului VAR, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă pentru gazde. Man și-a asumat responsabilitatea, însă a fost „ghicit” de portarul oaspeților, care a parat lovitura trimisă la firul ierbii.

Roberto Insigne, fratele mult mai celebrului Lorenzo, a dat lovitura pentru Palermo în primele minute de prelungire ale primei reprize.

Dennis Man a fost notat cu 6,2 de către cei de la Sofascore, cel mai mic calificativ de pe teren, la egalitate cu Matteo Brunori, atacantul lui Palermo. Valentin Mihăilă, în schimb, a fost cel mai bun jucător al Parmei (7,3), la același nivel cu Nahuel Estevez.

De partea cealaltă, Ionuț Nedelcearu a primit nota 6,9, în condițiile în care omul meciului a fost Alfred Gomis (8,2), portarul oaspeților.

Man a fost înlocuit în minutul 81 cu Kowalski, iar Nedelcearu a ieșit un minut mai târziu și i-a lăsat locul lui Peda. Mihăilă a fost integralist.

Mircea Lucescu, remarcat de italieni

Revenit la cârma naționalei României, după o pauză de 38 de ani, Mircea Lucescu a fost în tribunele stadionului „Ennio Tardini”. Acesta a fost remarcat de italieni.

Mircea Lucescu, decanul fotbalului românesc şi proaspăt numit din nou antrenor al României, a fost văzut şi în tribunele stadionului Ennio Tardini.

Antrenorul de mare experienţă se află la Parma pentru a urmări meciul din Cupa Italiei cu Palermo, în special pentru a observa evoluţia şi forma lui Dennis Man şi Valentin Mihaila, puncte forte ale cruciaţilor, dar şi pe cea a fundaşului Ionuţ Nedelcearu”, au scris cei de la Parma Live.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”